Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Grabar Kitarović:

'Ostojiću se moglo odgovoriti samo ironijom. Nemam ustavne ovlasti i upravo to sam i govorila'

Kolinda Grabar Kitarović
Foto: HRT
1/6
18.10.2015.
u 12:18

'Na posljednje ispade ministra unutarnjih poslova Ranka Ostojića ne možete odgovoriti nikako drukčije nego ironijom', kazala je predsjednica Grabar Kitarović za HTV.

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović rekla je za HRT u Hong Kongu kako je njen odgovor ministru Ranku Ostojiću bio samo ironija. 

'Na posljednje ispade ministra unutarnjih poslova Ranka Ostojića ne možete odgovoriti nikako drukčije nego ironijom. To sam učinila i to preko Facebooka, a ne službeno. Naravno da nije to bila ozbiljna izjava, ja nemam Ustavne ovlasti i upravo to govorim ministru Ostojiću, jer mi je rekao da bih ja mogla riješiti krizu sa Srbijom u pet minuta, da meni prepušta ovlasti kojih nemam', izjavila je u Hong Kongu predsjednica Kolinda Grabar Kitarović.

Svojom današnjom izjavom tehnički ministar Ostojić priznao je da ova tehnička vlada nije u stanju voditi zemlju i da meni prepuštaju izvršne ovlasti. Napravit ću to čim mi dopusti Ustav, napisala je jučer na svom službenom Facebook profilu predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović. 

 

[MIGRANTSKA KRIZA] KGK - "Svojom današnjom izjavom tehnički ministar Ostojić priznao je da ova tehnička vlada nije u...

Posted by Kolinda Grabar-Kitarović on Saturday, 17 October 2015

 Predsjedničinu izjavu komentirao je kasnije i prozvani ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić. Rekao je kako je  pomislio sam da joj je netko hakirao profil te da bi se predsjednica morala suzdržati takvih izjava.

>> Vesna Pusić: Neprimjereno je da predsjednica šalje ovakve poruke van zdrave pameti u javnost

Komentara 349

SH
shannoncrobriggs
12:37 18.10.2015.

Predsjednica s dvije rečenice izdominira cijeli kukuriku kokošinjac tako da ovi ne znaju ni kako se zovu niti prezivaju. Kakva kraljica hehehe.

GO
goranfr
12:38 18.10.2015.

Sad će Kukulele koalicija opet ubaciti neki bećarac za skretanje teme sa svoje sramote.

AN
anteloff
12:34 18.10.2015.

Zasto vi iz vecernjeg niste prenijeli izjavu Ostojica koja je potakla takvu reakciju predsjednice? Tek sad iz citata predsjednice saznajemo za to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije