Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNICA RH
Povratak na članak

Kolinda Grabar-Kitarović: Populistički nastupi interesnih skupina koče ulaganja u ključne energetske objekte

Za energetsku sigurnost Hrvatske i srednje Europe, kako je navela, od posebnog je interesa izgradnja Jadransko-jonskog plinovoda i povezivanje s plinovodnim sustavom TAP

Komentari 7

ST
stefj
12:40 25.01.2017.

Je istina, populizam i korupcija su veliki problem, isto kao i birokracija, te uhljebništvo... Populizam je ogroman problem, jer busanje o prsa više znači od argumenata, a uhljebništvo je problem jer tjera struku. To dvoje tako dobro idu ruku pod ruku, da je to čudo... "Dobru" energetsku politiku imala je Milanovićeva vlada, koja je digla cijene struje 30% s obrazloženjem da su potrebne investicije, a investicije su završile tako da si je HEP isplatio bonuse. Znači, direktno su investirali u džepove... Grozan populizam je i što se tiče energije iz obnovljivih izvora. To se forsira, a to je jako skup način proizvodnje struje. Nekoliko puta skuplji od hidrocentrala ili termoelektrana. I kada se kaže koliko je to skupo, onda to nitko ne želi platiti... Trenutno je najisplativiji ugljen i nuklearna energija, no kada se takvo nešto kaže, svima se digne kosa na glavi. Pa onda nek živi populizam, a svi mi ga skupo, jako skupo plaćamo...

VL
Avatar Perkovic Paraga
Perkovic Paraga
12:56 25.01.2017.

Da su dvije prosle vlade slusale predsjednicu Hrvatska bi se do sada puno bolje oporavila , prestalo iseljavanje. Neko nije namjerno htio usporava i dan danas.

VL
NE
Nepokolebljiv
12:27 25.01.2017.

U ovoj izjavi Predsjednica je preblaga i nedovoljno direktna kada spominje "populisticke" snage! To su protuhrvatske snage koje se toboze zalazu za "ekologiju", "tigraste gliste" i slicne dimne zavjese a cilj im je sabotirati hrvatsku ekonomiju. Tragicno je da sredstva za tu antinacionalnu rabotu dobivaju preko proracuna iz dzepova gradanstva drzave koju sabotiraju!

VL
AF
afer
13:09 25.01.2017.

Zeleni su protiv iskorištavanja nafte i plina iz Jadrana iz naših nalazišta koje sada iskorištavaju i eksploatiraju Talijani. Paradoks je da su financirani (zeleni) na neki čudan način a kako je usmjereno protiv hrvatskih interesa ostavlja neke sumnje.

VL
Avatar croatxl
croatxl
13:30 25.01.2017.

Predsjednica govori ono,sto vlada nesmije ili nece.HR-je sve vise korumpirana to se vidi na svakom koraku.

VL
AN
antonelić
12:30 25.01.2017.

lijepo zbori naša predsjednica, iznosi smjernice za budućnost , okrenuta je povezivenju sjever jug , iz nje zrači optimizam , boljitak ... još samo da nam se vrati 100.000 mladih pa da krenemo u blagostanje , kao što je obećala ... i da preseli dvore u visoku ulicu ... mogla bi nam podići povratnu naknadu za pet ambalažu sa 50 lipa na 1 kunu ... udruga "boca" ...

VL
DU
Deleted user
12:28 25.01.2017.

Upravo sam procitao da je iz Hrvatske z aposlom otislo 62.000 osoba. Eto nam rijesenja za nezaposlenost. Za 5 godina nemamo nezaposlenih. Predsjednica je rakla kome ovdje nije ndobro neka ide vani i izgleda da je dobro slusaju!!!!!!!!!!!!!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.