Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
višednevni boravak

Kolinda Grabar-Kitarović u službenom posjetu Afganistanu

Kolinda Grabar-Kitarović,Ashraf Ghani
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
10.05.2015.
u 13:51

Grabar-Kitarović susrela se s afganistanskim predsjednikom Mohammedom Asharafom Ghaniem

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović idućih nekoliko dana boravit će u službenom posjetu Islamskoj Republici Afganistan.

Grabar-Kitarović susrela se s afganistanskim predsjednikom Mohammedom Asharafom Ghaniem. Kasnije će se susresti s predsjednikom vlade Abdullahom Abdullahom te ministrima vanjskih poslova, obrane, unutarnjih poslova i ministricom za problematiku žena u Afganistanu, priopćeno je iz Ureda predsjednice.

Predsjednica Grabar-Kitarović sastat će se i sa zapovjednikom misije "Odlučna potpora" Johnom F. Campbellom te Ismailom Aramazom, visokim civilnim predstavnikom NATO-a, zatim s Andreasom Hannemanom, zapovjednikom Zapovjedništva za obuku, savjetovanje i pomoć Sjever te s Corneliusom Zimmermannom, visokim civilnim predstavnikom NATO-a za to područje.

Susrest će se i s pripadnicima hrvatskog kontingenta misije "Odlučna potpora".

>>HDZ-u i SDP-u pada podrška, Kolinda Grabar-Kitarović najpopularnija političarka

>>Milanović i Grabar-Kitarović zajedno u Pazinu. U dvorani ih dočekala Titova bista

Komentara 77

TO
tolitol
10:47 10.05.2015.

Kao nebo i zemlja u odnosu na neke druge naše političare. Najveći domet Josipovića bilo je otići u "region", i to "predsjednicima" unutardržavnih entiteta i svirati malo na klaviru i dizati ideološku maglu. Milanović je pak išao u Ameriku da bi gledao prezentacije u Ciscu (od čega naravno nije bilo ničeg), a Pusićkino se "državničko" ponašanje ogleda, valjda, u tretiranju državnog zrakoplova kao vlastitog taksija. Svaka čast zato Grabar Kitarović. Za nadati je da ćemo uskoro i na drugim ključnim položajima u državi početi amatere, pozere i neznalice zamijenjivati onima koji znaju stručno raditi svoj posao.

TH
thewasp
15:10 10.05.2015.

Ovi sotonisti su opsjednuti s nasom Kolindom, ne znam kako ce izdrzat jos 9 godina i 8 mjeseci i saku dana pod njezinom vlascu?? Kad joj isteknu dva mandata naslijedit ce ju Plenkovic tako da cete imati 15 godina zaa kmecanje! Ne znam zasto vas ne pita gdje moze ici a gdje ne?? Znam da nema tetku u Sydneyu da joj dodje na kolace kao slucajni premijer sa svojom svitom o trosku poreznih obveznika i da pokloni stotinjak mladih Hrvata New Zealandu!!! Kolinda keep on keeping on, God bless you!!!

Avatar El Indio
El Indio
11:25 10.05.2015.

terzijan, kad ti je vec toliko stalo do te Rusije zasto ne ides tamo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije