Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Istri

Kolinda Grabar Kitarović obišla vatrogasce: Hvala vam!

KOlinda s vatrogascima
Foto: Facebook
1/4
25.07.2015.
u 19:07

Predsjednica je razgovarala s vatrogascima na cesti iz Labina prema Rijeci, kod mjesta Vozilići prema tunelu Učka.

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović obišla je danas poslijepodne vatrogasce koji se nalaze na području Plominske gore.

Vatrogasni zapovjednik Istarske županije Dino Kozlevac i vatrogasci koji nadgledaju to područje izvijestili su predsjednicu o stanju na terenu,a područja nedavnih žarišta obišla je u vozilu županijskog vatrogasnog zapovjednika. Prilikom susreta, zahvalila je vatrogascima na velikom trudu i zalaganju te istaknula kako je u borbi protiv vatrene stihije najvažnije sačuvati ljudske živote, a po mogućnosti i imovinu.

Naglasila je važnost sustava domovinske sigurnosti te učinkovitog i brzog korištenja svih naših resursa u kriznim situacijama kako bi se vlastitim snagama mogli suočavati s takvim situacijama. Dodala je kako su nam za sada dovoljne naše vlastite snage i mogućnosti, ali je iskazala uvjerenje u regionalnu suradnju, odnosno pomoć susjednih država, bude li nam to bilo potrebno.

 

[POŽARI] Predsjednica je obišla naše hrabre vatrogasce koji se s vatrom na terenu u Istri bore već danima. Hvala im!

Posted by Kolinda Grabar-Kitarović on Saturday, July 25, 2015

>>Ostojić: Neka Rusi ponude pomoć onima koji nemaju apsolutno baš ništa

>>Vatrogasci na Pelješcu: Situacija je dramatična. Već dva dana ne spavamo, ne možemo disati!

Komentara 24

Avatar dalmos Zadar
dalmos Zadar
22:35 25.07.2015.

Eto nie dosla helikopterom,,ali vidim da se i vatrogasci vole slikati snjom,,,nisam vidio milanoviceve slike sa vatrogascima na peljescu,,samo tako predsjednice,,,drugi mandat vec sad si osvoila,,

KR
kruško1
22:32 25.07.2015.

nasa predsjednica -:))

Avatar mili99
mili99
12:50 26.07.2015.

Svaka cast za nasu predsjednicu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije