Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Susret s Pahorom
Povratak na članak

Kolinda Grabar Kitarović: Nadam se da žičana ograda Slovenije neće izazvati incidente niti na jednoj strani

Summit dolazi "u pravo vrijeme", a nazočnost američkog potpredsjednika govori o nastojanju SAD-a da se više nego do sada uključi u raspravu o sigurnosnim pitanjima i rizicima u jugoistočnoj Europi, istaknula je Grabar-Kitarović.

Komentari 8

DU
Deleted user
00:48 23.11.2015.

Samo još čekam komentar kako su, ovako u šetnji, dogovarali podjelu Bosne. Nitko nije čuo, ali što bi drugo, sigurno jesu. I nekakvu salvetu. Ili barem maramicu... Vjerujem da će Kolinda bolje zaštiti hrvatske interese od Vesne i Zorana. Zatoo je ove jude bez samopoštovanja i vrijeđaju. Ali, "svaka rit dođe na šekret".

VL
LA
LANA555
00:12 23.11.2015.

Lako je njoj ona ce svoju djecu dobro dakriti ako doze do bum bum

VL
Avatar mama mia
mama mia
14:26 23.11.2015.

Šminkerica

VL
SH
Shaman
07:07 23.11.2015.

Je li dogovorila micanje žice s hrvatskog teritorija?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.