Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Grabar-Kitarović:

'Tito je bio diktator. Bista iz Ureda će završiti na prikladnom mjestu'

Kolinda Grabar Kitarović
Foto: Reuters/PIXSELL
1/10
17.03.2015.
u 23:10

Grabar-Kitarović je naglasila da je ulaskom u EU Hrvatska dobila transparentnije tržište i stabilniji sustav, ali da on još nije donio očekivane rezultate.

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović večeras je na predavanju u Europskoj akademiji u Berlinu izrazila zahvalnost Njemačkoj zbog podrške Hrvatskoj u borbi za nezavisnost i na putu u EU, piše magazin Fenix.

Grabar-Kitarović je naglasila da je ulaskom u EU Hrvatska dobila transparentnije tržište i stabilniji sustav, ali da on još nije donio očekivane rezultate.

Tito je bio diktator

Odgovarajući na pitanje iz publike, rekla je da je Tito bio diktator te će njegova bista biti uklonjena iz ureda na Pantovčaku.

- Kao umjetničko djelo će biti smještena na prikladno mjesto, vjerojatno u njegovu rodnom kraju - kazala je Grabar-Kitarović.

Upozorila je da BiH trenutno ne funkcionira dobro.

>>Grabar-Kitarović sastala se s Merkel i Gauckom: Hrvatska zna tko su joj prijatelji

>>Grabar Kitarović u Njemačkoj: Hrvatskoj vraća ulogu lidera u regiji

Komentara 530

Avatar Idler 3
Idler 3
23:18 17.03.2015.

Svaka čast gospođo predsjednice. Ne sam diktator neg i zločinac !!!

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
23:17 17.03.2015.

Go Kolinda!

BS
bajo_slavonac
23:25 17.03.2015.

Tito osim što je bio komunistički diktator nego je bio i jedan od najvećih ubojica u povijesti poput uzora mu druga Staljina! Dosta više uvijanja laži u celofan tobožnjeg antifašizma - recimo istinu i maknimo to zločinačko ime sa svihh ulica i trgova naših gradova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije