Naslovnica Vijesti Hrvatska

Kolinda Grabar Kitarović dan provela s Antom Gotovinom na njegovoj farmi tuna

Puno sam naučila i zahvalna sam gospodinu Gotovini i njegovim kapetanima i posadi na oba broda, izjavila je nakon obilaska farme K. Grabar Kitarović
04. kolovoza 2014. u 22:35 162 komentara 57968 prikaza
Kolinda Grabar Kitarović i Ante Gotovina
Foto: Večernji list
Pogledajte galeriju 1/6

Prije odlaska na obilježavanje Dana pobjede i Domovinske zahvalnosti u Knin, predsjednička kandidatkinja HDZ­-a, Kolinda Grabar Kitarović u ponedjeljak je, na poziv generala Ante Gotovine posjetila njegovu farmu tuna na području Murterskog mora, nekoliko milja od Biograda.

Želja generala Gotovine da ugosti i pomoćnicu glavnog tajnika NATO saveza ostvarena je nakon što je K. Grabar Kitarović imala uspješnu "promociju" na Sinjskoj alci, a njezin je dolazak bio jedna od glavnih vijesti. Gotovina je, u pratnji svog obiteljskog prijatelja i suborca, Željka Dilbera kandidatkinju HDZ­-a u pratnji međunarodnog tajnika stranke Mire Kovača odveo do tunogojilišta te im pokazao proizvodni proces na farmi koju vodi njegova tvrtka "Pelagos net farma" d.o.o.

Oduševljena sam poslom koji radi naš general, impozantno je bilo vidjeti kako se tune hrane u kavezima, jadranskom srdelom. Puno sam naučila i zahvalna sam gospodinu Gotovini i njegovim kapetanima i posadi na oba broda, izjavila je nakon obilaska farme K. Grabar Kitarović. Zanimala se i za poslovne izazove koji prate Gotovinin posao, o njegovoj suradnji s Japancima i želji da proširi posao.

Kako je posjet potrajao čitav dan, bila je to prilika da general i kandidatkinja HDZ- a malo "vježbaju" i razgovor na francuskom jeziku, kojega oboje dobro poznaju i govore. Razgovarali su i o ljubavi prema slikarstvu i generalovom slikanju, a Gotovina je K. Grabar Kitarović otkrio i to da će se najesen posvetiti i slikanju, a misli da treba još više promovirati turizam i ljepotu našeg Jadrana.

>> Ante Gotovina: Upravljanje tvrtkom ne razlikuje se toliko od upravljanja postrojbom

Vrtovi Hrvatske
Vrtovi Hrvatske
100% domaće voće i povrće sad je svima dostupno!

A1 izdvaja za Vas

 • mario14:

  Toliko o tome da Gotovina ne podržava HDZ i Kolindu.

 • Avatar aj_ća
  aj_ća:

  General Gotovina je izuzetno pametna i inteligentna osoba, tako da nije ništa čudno što je uvidio i prije nego što je počela kampanja da je Kolinda osoba koja ce znati braniti interese i u najboljem svjetlu predstavljati Hrvatsku!

 • _Slavonac_:

  Kolinda-Josipović 2:0 (Alka, Gotovina). 3:0 će biti na izborima