Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Susret s Jonathanom Mooreom
Povratak na članak

Kolinda Grabar-Kitarović: Bez Hrvata nema stabilne BiH

Veleposlanik Moore istaknuo je kako cijeni iskrenu zabrinutost hrvatske predsjednice za stabilnost Bosne i Hercegovine.

Komentari 22

Avatar SheriffWoody
SheriffWoody
17:37 10.01.2017.

BIH je organizam s čak dva tumora: srpski separatizam i još maligniji muslimanski unitarizam koji BiH želi pretvoriti u islamsku džamahiriju. Na žalost, jako se puno odmaklo u uništenju BiH. Republika Srpska je toliko učvrstila svoju državnost da je teško zamisliti njeno ukidanje. Muslimani u FBiH su se toliko radikalizirali da je njihov suživot s Hrvatima i Srbima nemoguć.

VL
ER
EroK
18:43 10.01.2017.

Novinarski čopor "otkriva" pad popularnosti Predsjednice nezavisne države Hrvatske, a na povratku iz SAD-a, nitko iz HRT-a ne dodje u zračnu luku za opširan intervju o razlozima njenog odlaska u SAD!

VL
PI
pinkec
18:16 10.01.2017.

Svaki dobar potez Predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović dočekan je s prezirom, zlobom, ne prestaje traganje polupismenih skriba onim komunističkim pitanjem: što je ona time mislila? A sve se može svesti na potez što je odstranila bistu Broza iz Predsjedničkihčkih dvora. Time je zauvijek navukla čopor na svoj trag. Nevenka Nekić ... a možda i zato jer nije bila na derneku, 7 siječnja, kod Pupija?

VL
ER
EroK
23:41 10.01.2017.

Najbolji dokaz da Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, dobro radi svoj posao, je ova uzbuna i dizanje na zadnje noge u novinarskom čoporu, naših grlatih izdajnika i petokolonaša!

VL
DU
Deleted user
17:37 10.01.2017.

dobro to se reklo odmah no što je bilo u Americi ??

VL
R1
R1971D
12:56 11.01.2017.

Fraze, fraze i samo papagajsko ponavljanje istih gluposti...a što ste učinili da se pomogne Hrvatima u Bosni...samo cca. 10000 u cijeloj genocidnoj tvorevini je ostalo...malo je mlađih od 60 godina...znači za 20 godina Hrvata tamo neće ni biti...da li su političari organizirali da se kupe drva tim jadnim ljudima da se ne smrzavaju..da im se odnese hrana ili lijekovi...ništa od toga, nego gluposti kako Bosna ne može biti stabilna bez Hrvata...može, vidite da može u RS skoro i nema Hrvata pa ne vidim da nije stabilna...

VL
Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
19:02 10.01.2017.

najveći smo postigli napredak kad je pusićka primila kurca

VL
OV
Ovozemaljski
18:15 10.01.2017.

Mislim da je vrijeme za ofanzivniju vanjsku politiku i upozoravanje svijeta na srpski radikalizam i rusku igru na Balkanu. Bit ce belaja ako se to uskoro ne zaustavi ili se rijesi do kraja na miran nacin onako kako prica americki savjetnik predsjednika, granice po nacionalnoj osnovi, zvuci ruzno, ali neminovno je da nas u buducnosti cekaju veliki nemiri zbog teznji Albanaca i Srba za svojim velikim drzavama i svi Srbi u jednoj drzavi i spajanje albanskih etnickih opcina od Makedonije, Crne Gore, Kosova i Albanije. To nas ceka u buducnosti, samo je pitanje na koji nacin ce se stvari odviti, ali bure baruta ostaje i dalje...

VL
Avatar mama mia
mama mia
22:16 10.01.2017.

Čitam da je pisanje protiv KGK državni udar, kako gospoda onda ocjenjuju ponašanje iste dok odlazi u Ameriku bez bilo kakvog protokola i traži nekog ko bi se s njom naslikavao šeće ispred ograde Bijele kuće bez zaštite mogla je biti oteta pa bi Hrvatski narod opet morao plaćati kako bi je oslobodili to je u najmanju ruku neodgovorno da ne upotrebim neku goru rijeć

VL
DU
Deleted user
19:09 10.01.2017.

Svi dosadašnji napori nisu urodili željenim rezultatima, pa neće ni ovi. Ne može se sjediti na dvije stolice i čekati da ti "matični narod" pomogne i da sve dobiješ na pladnju. Bosna i Hercegovina je najteži uteg na nogama Hrvatske kojeg se ovakvom politikom neće osloboditi. Srbi i Muslimani znaju što žele i to će ostvariti jer iza sebe imaju velike moćnike a Hrvati su "zakopčali lajbek" i čekaju!

VL
Avatar mama mia
mama mia
21:42 10.01.2017.

Pa vi ste učinili da smo mi Hrvati čimbenik koji sukreira Američku vanjsku politiku ili tako nešto i to sa ulice vi ćete dati sve od sebe da Hrvati u BiH budu čimbenik vi to možete i ako treba vi će te u 2018 za novu godinu skoknit do Amerike i malo pročučat uz ogradu

VL
ZE
Zemuncevic
11:19 11.01.2017.

Nasa Predsjednica radi za dobrobit Hrvatske a neprijateljima se ne otkriva sto i kako !!!!! Patite dalje !!!!!

VL
UN
unbekant
05:42 11.01.2017.

Ova brine za BiH,kao za lanjski snjeg.

VL
DH
dalibor.hren
17:47 10.01.2017.

Mogla si doći u Banja Luku i pred svjetinom reći da će Hrvatska braniti interese Hrvatskog naroda u BiH svim mogućim sredstvima, kao što je Pupijev čedo rekao usred Zagreba!!! Mislim da u Vukovaru i drugim mjestima koja su osjetila četnički nož nebi prošao!

VL
Avatar mama mia
mama mia
13:06 11.01.2017.

Djecu nam nazivala orjunašima, nas mrziteljima Hrvatske i Hrvstskih institucija mašala

VL
BE
Beogradjan
08:34 11.01.2017.

Što rade Hrvati u Bosni? Zar ne bi trebalo da se pripoje Hrvatskoj?

VL
DU
Deleted user
17:53 10.01.2017.

Konacno je nasla nekoga tko se zeli naci s njom. Nakon koketiranja sa nacizmom naravno da je nitko relevantan nije htio primiti u SADu. Ako to ne kuzi onda joj to jedan od preostalih savjetnika ipak treba reci.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.