Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Hoće li Plenković oprostiti predsjednici?

Mediji i javnost možda griješe jedino u procjeni da su se predsjednica i njezini savjetnici ovim udarom htjeli prije svega približiti glasačima lijevog centra: možda su pri tome zanemarili dodvoravanje onim glasačima desnice koji Plenkovića ne doživljavaju kao svojeg autentičnog predstavnika

Komentari 10

Avatar majmunranko
majmunranko
07:48 16.11.2017.

Da, baš Bruxelles-agu itko išta pita, hahaha, on je mali ugruščić Angele Merkel i radi ono što mu ona kaže, a njoj smeta Kolinda zbog Inicijative tri mora, Višegradske skupine, LNG terminala i općenito rušenja autoriteta.

VL
MO
mobitel20
08:05 16.11.2017.

Naravno da nema ni govora da se "Predsjednica dodvorava ljevici", jer svi znamo da je oni mrze iz dna duse. Ona samo radi svoj posao, a "napad" nije usmjeren ka Plenkovicu i Vladi, nego je vise obracanje javnosti da svi moramo voditi racuna o demografiji. Od poslodavaca pa do svakog pojedinca, a onda i Vlada mora dati svoj obol. Inace, nema nikakve sanse da bi Plenki ili Njonjo mogli ne poduprijeti Kolindu za novi mandat! Prije ce oni izletiti iz stranke ! A prije predsjednickih idu izbori za europarlament pa ce nakon toga stvari biti jos jasnije. Preporucam svima da se usmjere prema prvim sljedecim izborima a ne da izmisljaju "sudbibske" sukobe koji su ustvari bura u casi vode. Pri tom ne tvrdim da "Plenki voli Kolindu" ili obratno, ali to i ne moraju, nego znaju, posebno Plenkovic, da nista dobro ne moze izaci iz "sukoba".

VL
DU
Deleted user
07:53 16.11.2017.

Predsjednica time nije ništa postigla - bila je prisiljena "dva koraka naprijed, dva koraka nazad" ili kako vele u južnim predjelima da se poliže što se .... ! A što i nije bitno jer obje persone su iz diplomatskog "rasadnika kadrova", dakle vero karijeristi od samog starta, gdje se sve i sva svodi samo na to da se na grbači naroda i deviznim dnevnicama dočeka mirovina. Od takvih nikad nije bilo istinske koristi i boljitka za narod, tako će biti i u ovom slučaju. A što su se malo porječkali i što nitko ne vidi kako divno napreduje RH osim samog Plenkovića, i to sudi u taj spomenuti žanr diplomatskih kadrova. Tko ne zna o čemu pišem, nek se sjeti franc. izreke da je diplomacija nalik na parenje slonova, cijela okolica je obavještena, sve se odvija na visokoj razini, a rezultati - ako ih uopće bude, tek za nepune 2 godine.

VL
Avatar tkozna
tkozna
07:49 16.11.2017.

Dvije repe bez korijena.

VL
EN
englezac
08:16 16.11.2017.

Predsjednici ne valja Milanovic ,ne valja joj Oreskovic ,sad joj ne valja Plenkovic ,valjda je doslo vrijeme da postavi sebi pitanje.Neka predsjednica kaze koje su njezini rezultati za ove tri godine,ako izuzmemo polaganje vijenaca i dodjeljivanja nagrada ,ja ne znam.

VL
BO
bognar
08:02 16.11.2017.

Gospodine Hrsticu...ako ste napisali da nisu nigdje pogrijesili gdje je onda zapelo....a Blentovic obican seronja bi jos trebao oprostiti

VL
Avatar javorko
javorko
08:10 16.11.2017.

cigancad iz hdz se medusobno tuku bas ko pravi cigani..ona nema inteigencije da bi radila u trafici a on je ko pravi presjdnik hdz ,izdajnik i nisu crveni kriv vi ste kriv i za progone koji se vrse nad domoljubima a sdp vas podrzava puj

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.