Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izjasnila se o pobačaju

Kolinda 'bacila rukavicu' Josipoviću: Ocijenite napokon rad Vlade!

Kolinda Grabar Kitarović,Knin
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/8
14.12.2014.
u 16:48

Ja sam za život, ali isto tako poštujem pravo na izbor. Nisam za zabranu pobačaja zato što ona nigdje nikada i nikome nije donijela dobro, kazala je Grabar Kitarović

Predsjednička kandidatkinja HDZ-a Kolinda Grabar-Kitarović danas je posjetila Drniš, kninsku tvornicu DIV, Kraljevski Grad, a zatim i Sinj. Uz druženje s građanima, odgovorila je na medijsko, odnosno pitanje protukandidata Ive Josipovića da izrazi svoj stav o pobačaju, navodi na svojim stranicama HDZ.

– Ja sam za život, ali isto tako poštujem pravo na izbor. Nisam za zabranu pobačaja, zato što ona nigdje nikada i nikome nije donijela dobro. Ali sam za pozitivne mjere poput edukacije muškaraca i žena, psiholoških i ostalih savjeta koji pomažu ženi da prebrodi tu stresnu situaciju te da odluči hoće li zadržati trudnoću. Zatim, isto tako sam za to da se potpuno ukloni društvena stigma sa žena koje su rodile izvan braka i njihove djece te da se olakšaju posvajanja – kazala je te Josipoviću poručila sljedeće: ''Na poziv protukandidata kažem da ću odgovoriti na svako postavljeno pitanje, ali isto tako njemu ću postaviti pitanje da napokon ocijeni rad Vlade''.

Cijelu izjavu Grabar-Kitarović možete pogledati ovdje.

>>Kujundžić izgleda baš gospodski, Sinčić malo previše sliči Sudcu

>>Josipović pozvao sve kandidate da se očituju o pobačaju i prigovoru savjesti
 

Komentara 120

NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
17:08 14.12.2014.

Mislim da je trenutnom predsjedniku Vlada loša samo zbog toga što ne radi dovoljno na "regionu" kao on i Vesna Pusić. Pad BDP-a i urušavanje hrvatske ekonomije samo je dio plana "region", tako da tu nema primjedbi.

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
17:01 14.12.2014.

Mentalni sklop Josipovića ne može se suprostaviti Kolindi, jer on i danas živi u jednoumlju kao i 1989. godine, kao da se svijet nije promjenio i da Berlinski zid još uvijek postoji kano klisurine!

Avatar bosanac1951
bosanac1951
16:59 14.12.2014.

Kolinda 'bacila rukavicu' Josipoviću: Ocijenite napokon rad Vlade!.....Baš me interesira kakav će biti odgovor Jusipovića....28.12. je blizu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije