Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KWIZARD

Koliko znate o britanskoj kraljevskoj obitelji? Tko je bio otac kraljice Elizabete II.?

No?na proba u središtu Londona za krunidbu kralja Charlesa III.
Foto: James Manning/PRESS ASSOCIATION
1/6
06.05.2023.
u 08:02

Okušajte se u kvizu o britanskoj kraljevskoj obitelji

Danas se u Londonu održava velika ceremonija krunidbe kralja Charlesa III. Želite li tom prigodom osvježiti svoje poznavanje britanske kraljevske obitelji? Znate li tko je bio otac kraljice Elizabete II?  Kako se zove službeni naslov princa Charlesa?
Koji je sport princ Charles najviše voli?  Na ova pitanja možete odgovoriti u kvizu koji vam donosimo.

 

Komentara 6

KA
Karlo226
09:27 06.05.2023.

Pitate čitatelje tko je bio otac Elizabete II., a ni vi ne znate! George VI.,a ne V.! Portal razine 24 sata ste postali.

XA
xaron
19:39 06.05.2023.

Śto manje znamo o toj obitelji to bolje.

Avatar DIXI
DIXI
21:33 07.05.2023.

Pojma nemate. George V je bio djed Elizabete II i otac Georgea VI. Tko je onda tata Elizabete II? Podsjećate na onaj vic "Tko je meni moje majke sin?"... 😜

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije