Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podaci HNB-a
Povratak na članak

Objavljeno koliko su Hrvati uštedjeli, a poznato je i koliko imamo milijunaša

Po najnovijim podatcima HNB-a, u Hrvatskoj su 964 milijunaša, čija štednja premašuje 2,4 milijarde eura. U ukupnom broju štediša oni imaju udio od tek 0,03 posto, no u ukupnoj štednji njihov je udio gotovo 6,9 posto

Komentari 6

KI
kingtom
12:07 21.12.2023.

Bilo bi zanimljivo vidjeti listu tih ljudi i koliko su poreza uplatili u hrvatski proračun ako imaju samo na štednim računima 2 400 000 000 eura.

VL
DU
Deleted user
07:25 21.12.2023.

Danetu Škugoru svi umirovljenici moraju biti zahvalni do kraja života jer im je statistički gledano povećao ušteđevine u banci! Ovi ostali neka se zahvale Vujnovcu jer im diže prosijek, ne po kilaži nego po iznosu na računu u banci!

VL
Avatar Bill Carson
Bill Carson
22:27 20.12.2023.

Koliko imamo moralno i legalno stečenih milijuna? Razumijem nekog sportaša ili nekog plastičnog kirurga, ali previše imamo nekih sivih spodoba s crnim BMWima, muljave prošlosti, naglog bogaćenja za vrijeme ratnih 90ih, sprega mafijaša i političara... Takve milijunaše ne računam jer naivno još uvijek očekujem da će se svi staviti u zatvor i da će im se oduzeti SVA imovina ma kojem je susjedu prepisali.

VL
NE
Neo001
22:28 20.12.2023.

Koliko tek stotina milijunaša ima u nekretninama, apartmanima, hotelima, tvrtkama, obrtima... To je ono što je htio Otac domovine, a ne 200 bogataša kako laprdaju komunjare. To bogatstvo na indirektan način je bogatstvo čitavog naroda, jer ti bogataši ništa nene nose sa sobom na drugi svijet već većina daje mogućnosti zapošljavanja građanima Hrvatske.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.