Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM
Povratak na članak

Koliko stvarno vrijedi Agrokor

Ima li smisla paralelno voditi parlamentarnu istragu i procese pred drugim državnim tijelima, i što ako se zaključci razlikuju?

Komentari 13

JO
Journalist007
21:13 26.09.2017.

Više ne vrijedi ništa!

VL
BA
balance
21:05 26.09.2017.

Vrijedi - 40 milijardi kuna.

VL
Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
00:09 27.09.2017.

Agrokor je prava hrvatska firma i vrijedi kao pravo hrvatsko poštenje, držanje rijeci i razumjevanje pravednosti.

VL
VI
Vito
08:20 27.09.2017.

Ima li smisla paralelno voditi parlamentarnu istragu i procese pred drugim državnim tijelima, i što ako se zaključci razlikuju? ::: Zanimljivo kako se "mediji" "brinu" o "agrokoru" i pokušavaju obmanuti javnost o najpoznatijoj pljački postojeće Hrvatske. __ "Vrapci na grani" su znali kako "agrokor" nikom ništa ne plaća, a državne institucije ništa ne poduzimaju protiv takvog načina pljačke i uništavanja hrvatskog gospodarstva. __ Sad nas pokušavaju "uspavati" i obmanuti ovakvi "bolesnim" pitanjjima tipa - ima li smisla __ Identično kao i kod ne provođenja lustracije - ima li smisla __ Kriminalci rade svoj posao, policija radi svoj posao, jedini koji NE RADE SVOJ POSAO su meidji __ Oni rade protiv naroda i države u kojoj dobivaju plaću. __ Umjesto da sami istražuju i dolaze do podatala, čekaju da im "institucije" odrede, odrade i narede što, kako, kada, zašto i gdje objaviti __ Skoro identično kao što su radili prije 27 godina, kad su im "oni odozgo" određivali koje su vijesti politički podobne i što mora pisati o kome ili čemu. __ Žalosno je što su novinari "Freal Tribune" "nestali s medijske scene" __ Još i danas možete čitati u NSK njihove točne informacije o političarima i politici koju su tada pokrenuli sadašnji na vlasti, a koji su ih pomoću ovakvih "novinara" i uništili. __ Strava i užas kakvi su sadašnji samozvani nadrinovinari __ A što možemo, dok nam dopuštaju možemo komentirati, ili šutjeti "zauvjek", najmanje dva dana, pardon, dvadesetčetiri "satova" - 23 članova

VL
Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
21:13 26.09.2017.

Ma Agrokor vrijedi isto kao hrvatska. A zajedno vrijede isto kao sve propale, pokradene i posramljene stvari.

VL
DU
Deleted user
05:10 27.09.2017.

U hrvatskoj sve sto sami napravimo ne vrijedi nista jer smo takvi narod u hrvstskoj je pravilo sve sto sluzi tudjim interesima vrijedi vise I to proporcionalno sto se vise sluzi strancima vise vrijedi dalic i ramljak neka objasne tzv nove kredite kamatu nacin odplate rokovi itd kriti se iza institucija i davati si veliku vaznost i moc ce stici na naplatu prije ili poslije

VL
PU
Pukovnik
21:08 26.09.2017.

Sad ništa.

VL
DU
Deleted user
20:57 26.09.2017.

Pogledajte Plenkovica, pogledajte Todorica.... pogledajte im oceve i djedove. Gdje je razlika?

VL
Avatar anticenzura
anticenzura
21:18 26.09.2017.

Ovi su izveli organizirani kriminal, unistili covjeku kompaniju i uzeli razbojnicke lesinarske kredite kod prevaranata kojima ce morati predati Hravtsku zemlju, ako ne budu mogli vracati raket tim banditima. Todoric sve tocno govori, po zakonu, tako je sve na Zapadu kako on govori, nije on lud, zna on sto radi. Nasa drzava, odnosno porezni obveznici ce morati platiti puste miliarde ostete Todoricu radi ovaih bandita sto su unistili komapniju covjeku.

VL
Avatar anticenzura
anticenzura
21:11 26.09.2017.

Sta ovi jadnici izvode? Ukrali covjeku kompaniju i jos treniraju strogocu? Todoric ima pravo raditi sa svojom kompanijom sto ga volja, pa cak i krasti i muljati i poslati je u bankrot, a na vama je da se prihvatite zakona po zakonu, a ne da otmete u razbojnickom stilu kompaniju covjeku i da izigravate postenjacine. Vas je posao samo da kontrolirate je li uredno placen porez drzavi i nista vise. Sve ostalo se tice Agrokora i njegovih dobavljaca i kreditora, a ne vas sto ste se upetljali u tudje privatne stvari. Todoric je 300% u pravu i vi cete morati masno platiti za to sto izvodite. Sve ilegalno i nezakonito, van svake pameti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.