Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Koliko ne zna birati teme, Grbin je pokazao na 10. godišnjicu članstva u EU

Zagreb: Peđa Grbin obratio se medijima nakon sjednice Predsjedništva SDP-a
Zeljko Hladika/PIXSELL
03.07.2023. u 08:31

Koprivnički gradonačelnik i saborski zastupnik SDP-a Mišel Jakšić u pravu je kad kaže da partijski problemi nisu počeli dolaskom Peđe Grbina na njezino čelo, da se ne može tražiti samo njegova odgovornost, jer da su problemi stari već više godina. Sve točno, jer partijski problemi vuku korijene još iz doba kad je partiju vodio Zoran Milanović, koji ju je već tada doveo u kolaps, pa onda njegov krajnje nesposobni nasljednik Davor Bernardić, a onda i krajnje nesposobni Grbin.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije