Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bačić o izbacivanja Mikulina iz SDP-a:
Povratak na članak

'Koliko je stranka demokratska, vidi se prema načinu izbacivanja članova'

Ne može stranka tražiti povjerenje građana, pozivati se na demokratske procedure, a u isto vrijeme u vlastitim redovima provoditi autokratske metode. Netko može biti kriv, ali mu to u postupku treba dokazati, ocijenio je Bačić

Komentari 5

DU
Deleted user
13:35 09.06.2020.

kako netko moze nositi milijun kuna u najlon vrecicama...zna se...vjerodostojno...

VL
Avatar dr.pedersen
dr.pedersen
13:32 09.06.2020.

Demokracija, to je ono kad u staračkom domu umre 20 ljudi, a ti sakriješ izvješća kako se ne bi otkrilo da su odgovorni tvoji stranački uhljebi?

VL
Avatar dr.pedersen
dr.pedersen
13:39 09.06.2020.

Izbacili su Josipu Riimac jer je loše krala.

VL
DU
Deleted user
13:46 09.06.2020.

Vi ćete s njima koalirati nakon izbora s Merkelčinim blagoslovom

VL
DU
Deleted user
13:37 09.06.2020.

Što se tiče metodologije izbacivanja iz stranke tu ste slični jedni drugima i zorno ste nam demonstrirali svoju demokraciju proteklih tjedana. HDZ i SDP politički blizanci kao Plenković i Milanović.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.