Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Starčević
Autor
Ivan Starčević

Koliko je RTL TV-u plaćeno za friziranje portreta troje mladih političara? Nažalost, ništa!

23.01.2014. u 13:05

Predsjednik Mladeži HDZ-a, predsjednik Foruma mladih SDP-a i članica predsjedništva Mladih HNS-a, besplatno su nam predstavljeni kao idealisti koji žive od zraka

RTL TV najozbiljnije tvrdi da su oni možda politička budućnost Hrvatske: Saša Đujić (SDP), Vedrana Gujić (HNS) i Josip Bilaver (HDZ). Mozaična emisija Exkluziv tabloid jučer i jutros predstavila nam je ove uhljebljene mlade političare triju stranaka kao prave svece koji žive uglavnom od zraka i ideala. Oni su svi na plaćenim političkim funkcijama, o čemu nismo čuli ništa. Okrutno je samo tako ostaviti nas bez motivacije da budemo mladi političari. 

RTL TV nam je zatajio da je g. Saša Đujić (33) saborski zastupnik koji zamjenjuje stranačku kolegicu Opačić i za to ima onu svima poznatu zastupničku plaću (14 tisuća kn). Milanović nije autokrat, on samo ima svoj stil – logično odgovara g. Đujić na pitanje koje nije fer jer – kako bi član stranke opisao predsjednika nego kao savršenog tipa. 

Za Josipa Bilavera (27), novog predsjednika Mladeži HDZ-a, dosad glavnog tajnika iste organizacije, rečeno nam je da ima svoju konzultantsku tvrtku, ali ni slova nismo čuli kolike su plaćice za političke funkcije koje vrijedno obnaša. I on obožava svojeg stranačkog šefa, pa kaže: "Ljudi bi trebali upoznati Karamarka i vidjeti da je on kao čovjek jako vedar i otvoren". 

Vedrana Gujić (31) zablistala je odgovorima "ne baratam brojevima" i "nije moje područje", ali joj se dar govora vratio kad je opisivala gđu Vesnu Pusić: "Ona je jako topla osoba, uvijek se zanima i za vaše privatne stvari". Nekim čudom, ili uredničkom zlobom, izostao je podatak o plaći gđe Gujić, zaposlene kao savjetnice u kabinetu ministrice vanjskih i europskih poslova, one iste tople osobe koja se uvijek zanima i za njene privatne stvari.

Komentara 7

Avatar Stjepan .
Stjepan .
13:26 23.01.2014.

Saša Đujić, kaj ti je djed pop :)

DE
desnooo
13:28 23.01.2014.

Osobno poznajem gospodina bilavera i imam samo pozitivne stvari za reci o njemu....opisao bih ga kao mladog,sposobnog i vrijednog

XA
xaron
17:38 23.01.2014.

Odvratno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije