Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Koliko je onih koje njihove žrtve vide svaki dan?

Kakav su medijski i politički linč Anti Gotovini radili godinama! Na kraju čovjek nedužan i oslobođen svega – i nikome ništa. Po čemu su to Srbi pojedinci nedodirljivi?

Komentari 8

BA
bakulušić
11:40 10.12.2018.

Milorad želi raspravu o tome što je prije bilo - kokoš ili jaje! A dok se to ne utvrdi, Srbe nitko ne smije dirati.

VL
OK
okolo
14:14 10.12.2018.

milorad samo radi svoj posao, dok se velika vecina hrvatskih političara naivno ispričava miloradu i ostalim miloradima, ne obavljajuci svoj posao...besramni mazohizam rekao bih

VL
Avatar MK
MK
14:32 10.12.2018.

Da Pupovac nije pokvareni manipulator od glave do pete, nebi se pravio kao da je u NDH bilo samo Ustasa, nego bi jasno i glasno spominjao i 28'000 Cetnika koji su od Italo-Fasista dobivali placu za svoje zlocinacke usluge! ...Ili je Jakša Račić po Pupovcu bio glavni Ustasa za Split? ...Sto drugo ocekivati od Pupovca, koji svake godine 27.7 u Srb-u slavi Cetnicki zlocin pocinjen u Boricevcu i Kulen Vakufu?

VL
KR
Krotila
13:39 10.12.2018.

pupavac je manipUlator

VL
Avatar kenshi
kenshi
19:40 10.12.2018.

O Pupovcu može normalan čovjek reči i misliti samo sve najgore i netreba trošiti komentare na takvog lika ali se valja pitati kako to da mu je dozvoljeno stalno provocirati i tko mu to dozvoljava!? Odgovor je da mu vrh vlade to dozvoljava a to nam govori da je ta vlada nacionalno indiferentna, što više, neprijateljski raspoložena prema svom narodu i svim dobro namjernim građanima. Z. Despot je promašio metu s svojim kritikama i lamentiranjem. Bolje bi bilo da te kritike uputi našem suho-zlatnim premijeru.

VL
DU
Deleted user
13:29 10.12.2018.

Ova politika samo šteti Srbima.Privedeni su oni koji su radili zločine se Srbi.Još jednom po ko zna koji put se manipulira Srbima i skupljaju politički poeni.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.