Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skupa zabuna

Koliko biste platili za dvije jabuke? Ona je dala čak 9000 kuna

jabuka, jabuke (1)
Goran Ferbezar/PIXSELL
05.08.2013.
u 09:55

Na internetskoj stranici za online kupnju djevojka je, naime, dala je oglas da kupuje dva Apple iPhone uređaja.

Djevojku (21) iz Brisbanea nepažnja je skupo stajala. Točnije, čak 9000 tisuća kuna, odnosno 1500 dolara. Toliko je, naime, platila za dvije jabuke. Naravno, nije nitko nije lud da toliki iznos izdvoji za dvije voćke i novac je bio namjenjen za dva uređaja iPhone koje proizvodi kompanija Apple (jabuka, nap.a), prenosi Herald Sun

Na internetskoj stranici za online kupnju djevojka je, naime, dala  oglas da kupuje dva Apple iPhone uređaja. Javila joj se vlasnica te su se našle u McDonaldsu. Platila je, uzela dvije iPhone kutije, no nije se zamarala provjeriti njihov sadržaj. Trebala je. 

Kad se vratila kući shvatila je kako je (skupo) nasamarena. 

>>Još jedna žrtva strujnog udara kojeg je skrivio iPhone

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije