Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šumom i drumom
Povratak na članak

Koliki teret smiju podizati žene? Ne znate? Onda ne palite motorku

Testiranje kakvo je provedeno u međimurskom Otoku, provodit će se diljem RH, jer “u EU nema sječe šuma bez dozvole”

Komentari 10

OL
olovka
12:28 02.03.2013.

Dali vam je ista postalo jasno poslije i ove dozvole? Nije ! Pa naje... je ono seosko stanovnistvo ,sta mu preostaje nego ,ka Matija Gubac u boj za zivot svoj ,i naravno smrt u EZ.

VL
DU
Deleted user
12:34 02.03.2013.

Kruha bez motike! Silne dozvole,dopusnice i sl. papiri! Smrad birokracije se širi!!!

VL
SA
santos008
13:50 02.03.2013.

Zavisi koliko je muz tezak.

VL
MC
mcmarko
13:54 02.03.2013.

u ovoj državi je postojanje čovjeka dovedeno do apsurda. a što se tiče šuma i privatnih šumoposjednika, ja ću kao šumoposjednik ako me uhvate u sječi bez doznake i uvjerenja za siguran rad s motornom pilom platiti 20000 kazne. dok drvokradica iz hrvatskih šuma koji je krao u mojoj šumi neće morati platiti ništa nego će i dalje nastaviti raditi u državnoj firmi kao perspektivni kadar. ili kao bilo koji drugi drvokradica kojemu se ako ga uhvatim sprječavam slobodno poduzetništvo i ja kao takav mogu biti kažnje. država po mjeri kriminalaca i lopova. osobno ću ići na taj "tečaj" na kojem svi prolaze. Prošla je i žena koja ima samo 67 godina. jedva drži unuku u rukama jer je operirala kuk, ali mora jer imaju OPG i takvo je pravilo da moraju imati obuku za sve i svašta. apsurdi. najbolje da nam država sve uzme i pokolje nas ionako smo već svi na rubu gladi zbog hdz-a i sada ovih koji ništa ne rade.

VL
Avatar neidemdalje
neidemdalje
18:07 02.03.2013.

htjeli ste u eu? sad plaćajte i plačite...

VL
ZV
zvonko08
19:06 02.03.2013.

Eeee, ja sam glasovao i protiv ovih i protiv europske unije ali što mi vrijedi. Žalosno je samo što su ljudi koji su glasovali ZA popušili

VL
FE
fefellerunt
19:39 02.03.2013.

Zbog čestih nezgoda , te općenito velikog rizika posla drvosječe , jedam za to da isti moraju imati određena znanja o zaštiti na radu, ali da ti testovi budu realni i nema potrebe da budu skupli od 50 kn bez predavanja . ovako je ovo za mene samo kupljenje novca od nekih tvrtkica

VL
FR
frabrne
23:40 02.03.2013.

Bio sam na tom nazovi predavanju ( a nakon toga testiranje) za koje sam trebao platiti 200 kn, izdržao sam cijelih petnaest minuta, jer sam vidio da tip koji nam je držao predavanje nikad u životu nije upalio motorku. Ustao sam se i rekao da mu dam tih 200 kn i nek mi napiše potvrdu jer da ja nemam vremena slušati, počeo mi je filozofirati pa sam ga "popljuvao". Ali ne na vulgaran način več sam s pitanjima za koja sam znao da nema pojma a vezana su uz tu tematiku. Uglavnom radim s motorkom dvadeset i kusur godina, napravio sam si neka sranja ali ne zbog toga jer neznam raditi već zbog brzopletosti a od toga me nijedna potvrda ili predavanje nemože odviknuti. Inače imam 4 kvalifikacije i za svaku položenu zaštitu na radu, 4 semestra slušanje predmeta organizacija i priprema proizvodnje (maltene sve tehničke grane privrede) a sad me oni traže: potvrdu za rad priključcima, potvrdu za rad motorkom, potvrdu za rad traktorom, potvrdu za rad mješaonom stočne hrane, potvrdu za rad kemikalijama a svaka je od 200 do 250 kn.

VL
VI
Vito
09:52 03.03.2013.

Možemo li ponovo na referendum o pristupu EU? Pa da vidimo sad tko će se hvaliti da želi u EU jer je "tamo" bolje Nego u slobodnoj nezavisnoj dražavi Hrvatskoj No, to je demokracija, izabrali ste za sve pa sad sad plaćajte pljačkašima Osobno sam se borio za nezavisnu državu Hrvatsku Demokratski su me "pobjedili" pa moram priznati "anšlus", okupaciju koja dolazi za 124 dana Bit će zanimljivo kad se pojavi naslov: Okupacija za 21 dan Koliko će ih se onda sjetiti dobrih dana slobode

VL
TO
tombston
10:21 03.03.2013.

sta koliko tereta smiju dizati zene!!!!!!! kad ju zajase jedan stokilas da vidis kako peva i nosi ga po sobi

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.