Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKA KAO SEKULARNA DRŽAVA

Koliki je utjecaj Crkve na državu? Hrvati u istraživanju: 'Katolička crkva realno ima najveću društvenu moć'

Procesija i sveta misa ulicama Šibenika povodom blagdana sv. Mihovila
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
19.11.2022.
u 07:43

Istraživanje o sekularnosti sociologinje religije Nikoline Hazdovac Bajić pokazuje duboku polarizaciju društva i o tom pitanju

Komentara 74

RO
romobil
10:26 19.11.2022.

Zatucanost, niska obrazovanost čini da pranje mozga i mentalna dresura ima zavidnih rezultata u indoktrinaciji i profiliranju religioznog domena našeg društva.

DU
Deleted user
09:34 19.11.2022.

katastrofa... totalno zatucano drustvo... talibani. Tuzno za gledati kako Hrvatska intelektualno tone....

ZE
ZedR
08:52 19.11.2022.

Ako se cijeli politicki vrh u Hrvata, bilo lijevi bilo desni trudi sjediti u prvim redovima za vrijeme mise, ak se vjeronauk slusa i u skolama i van skola, ak za vrijeme blagdana, bez obzira na postojanje crkvenih kanala i na HTV u i radiju najveci dio vijesti otpada na crkvena slavlja, ak se mise prenose i na svjetovnim kanalima, ak se rocnici i polaznici vojnih skola tjeraju na nedjeljne mise, ak se mise prenose na svjetovnim kanalima. Ako crkva odreduje nacine financiranje te uhljebnicke organizacije, ako se sprijecava revizija po drzavu nepovoljnih vatikanskih ugovora, ako crkvenjaci imju nekontrolirane prihode na crno koji se ne oporezuju, ak posvecuju svaku gradevinu iili brod, ( kao da od toga ima kakve koristi), ako utjecu na uredivacku politiku “javnih medija”, da rekao bi da imaju utjecaj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?