Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
`lijek za sve`
Povratak na članak

`Kolibrići`: HZZO je prisiljen širiti neistine o učinkovitosti lijeka Spinraze

"Dok se oni igraju bogova, oboljeli imaju sve manje vremena", poručuje Ana Alapić, koja je na prosvjedu u Novskoj najavila i novi prosvjed na Markovom trgu.

Komentari 5

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
15:02 06.01.2019.

Jucer sam procitao da je Kanada kupila 24 polovna aviona F18 od Australije. Ajd pogodite za koje novce. Za 500 milijuna dolara. Kanadskih. 24 aviona. Htjeli su kupiti nove F18, ali je Boeing tuzio kanadski Bombardier, pa je vlada za za osvetu otkazala narudzbu i kupila polovne. Tako to radi vlada koja se brine o svojoj drzavi. Isto tako su Australci morali dobiti dozvolu od Amerikanaca za prodaju. I nije bilo nikakvog natjecaja. Strucnjaci i ministar su odlucili.

VL
TR
TrvtkoKomadina01
15:53 06.01.2019.

Nevolje bolesne djece i njihovih roditelja koriste razni mediji za svoja prljava politikantstva. Prvenstveno treba liječiti bolesti gdje ima vjerojatnosti izlječenja i djecu i ljude koji će moći stvarati i zarađivati i za brojne bolesne koji nikada neće moći nešto privrediti

VL
GR
grebza
17:44 06.01.2019.

Pod ovakavim sadašnjim vodstvom hzzo se pretvorio u jednu besmislenu populističku organizaciju koja nema veze sa zdravstvom. Ali, glavno da svi imaju nove automobile, da nakaradno veličaju sami sebe i da se povećava broj državnih i podobnih uhljeba.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.