Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevolje u supermarketu

Kolege ga zlostavljale i ispuštale mu vjetrove u lice, evo kako im je uzvratio

Tesco
Foto: News Syndication/PIXSELL
19.10.2018.
u 10:07

Masood tvrdi da je bio žrtva zlostavljanja zbog toga što je musliman.

Jedan djelatnik Tesca, britanskog lanca supermarketa, tužio je svog poslodavca zbog toga što su ga kolege zlostavljale te mu ispuštale vjetrove u lice. Atif Masood (42), koji za Tesco radi od 2006. godine, tvrdi kako je bio žrtva zlostavljanja, vjerske i rasne diskriminacije te traži 20 tisuća funti (oko 170 tisuća kuna) odštete.

Masood tvrdi da je bio izložen zlostavljanju zbog toga što je musliman te da iz Tesca nije dobio nikakvu ispriku. Ujedno, kaže kako u supermarketu iz južnog dijela Londona nisu dovoljno učinili kako bi se uvjerili u istinitost njegovih optužbi.

Iz Tesca osporavaju da je bio izložen rasnim i vjerskim uvredama iako mu snimke nadzornih kamera idu u prilog. Tvrde i kako su optuženi djelatnici osporili optužbe te da nije bilo diskriminacije na rasnoj i vjerskoj osnovi.

Masood još dodaje kako su mu govorili da su muslimani teroristi te ga optuživali da je lažljivac.

- Svi su dobrodošli u Tesco bez obzira na njihov spol, rasu ili obrazovanje. Ne možemo komentirati tekuće pravne postupke ili pojedinosti ovog slučaja, kartko su poručili iz lanca supermarketa.

Saslušanje će biti sljedeće godine.

Video - Kako se vara kupce na tržnicama

Komentara 1

SK
Skviki
10:40 19.10.2018.

¨Citali su oni u VL da su prdeci dobri za zdravlje. Znaci da su mu samo dobro zeljeli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije