Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispitan 53-godišnjak
Povratak na članak

Kolcem tukao susjedine koze i jariće koji su mu ušli u dvorište

Državno odvjetništvo nastavlja daljnji rad u ovom predmetu

Komentari 4

PL
posten_lopov
07:45 08.07.2021.

Znaci vaznija su prava zivotinja nego ljudi. Covijek je samo branio svoju zemlju od uzurpacije na jedan nacin, mogao je uzet i pusku i pobit ih jer su na njegovoj zemlji, ali on to nije ucionio, a jarci imaju rogove koje vrlo rado koriste, dakle on je stiotio i vlastiti zivot. Krivac je vlasnik stoke i on mora da plati i odstetu i troskove suda.

VL
MA
MaksovMesar
22:07 07.07.2021.

Vlasnik stoke je dužan brinuti se za svoju stoku i osigurati ogradu, koja će stoku držati dalje od tuđih posjeda. Meni su susjedove ovce uništile desetke voćaka i nikome ništa. Ako nešto poduzmem, onda sam kriv po novonormalnom briselskom zakonu...

VL
DU
Deleted user
00:16 08.07.2021.

Ajme….zao mi je jedino neduznih zivotinja…susjed i vlasnica nista nisu drugaciji, on ih je tukao i ubio danas a ona ce sutra. Vlasnica je branila zaradu a ne koze kao ziva bica.

VL
CO
coolman
18:15 07.07.2021.

Ma tko ga ne bi htio za susjeda! Zatuč!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.