Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tribina krede:
Povratak na članak

Lovrinović: Valutnu klauzulu nikad više ne bi trebali koristiti. Do sada smo imali balkanizaciju banaka

Govorili su saborski zastupnik i član Odbora za financije i državni proračun prof. Ivan Lovrinović, sudac na Trgovačkom sudu Mislav Kolakušić i dr.sc. Dominik Vuletić, s Pravne katedre Ekonomskog fakulteta u Zagrebu.

Komentari 6

MA
marijaqwer
13:10 24.02.2016.

Mnogi koji su uzeli kredite u švicarcima su visoko obrazovani, ali banke su im dale još jedan semestar i sada znaju sve o cijeni kredita.To je najbolja škola.

VL
ST
stomiovotreba
15:30 24.02.2016.

Spisak zelja duznika i raspikuca.

VL
IB
iva.begovic
13:55 24.02.2016.

Jel ovo možda suptilna poruka da će se sva štednja građana, koja je oko 90 posto u eurima, državnom odlukom - konvertirati u kune? Molim ako može malo jasnije da znamo na vrijeme sve podići do zadnjeg centa.

VL
DU
Deleted user
12:48 24.02.2016.

Crkva naučava da se ne smije biti neumjeren, doduše oni kažu u jelu i piću, ali u ono doba nije bilo stambenih kredita pa nisu mogli o njima govoriti. Koliki su radi vlastite komocije otišli iz velikih roditeljskih kuća, tee kuće su išle u hipoteku, kupili stanove i sada su svi u problemu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.