Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krijumčarenje droge

Kokain vrijedan osam milijuna eura sakrili među Sacher torte

torta
Boris Ščitar/Pixsell
15.04.2011.
u 20:00

Zbog paranoje jednoga od švercera pošiljka je u srijedu “pala” u Sloveniji, a trojica hrvatskih državljana, uz još nekoliko osoba uključenih u krijumčarski lanac, uhićeno je te se trenutačno nalaze u ekstradicijskom pritvoru.

Više od stotinu kilograma kokaina vrijednosti procijenjene na vrtoglavih osam milijuna eura trebalo je, neslužbeno doznajemo, sredinom ovoga tjedna iz EU stići u Zagreb.

Zbog paranoje jednoga od švercera pošiljka je u srijedu “pala” u Sloveniji, a trojica hrvatskih državljana, uz još nekoliko osoba uključenih u krijumčarski lanac, uhićeno je te se trenutačno nalaze u ekstradicijskom pritvoru. Koliko je poznato, pošiljku koja je stigla u Njemačku iz Južne Amerike trebali su prebaciti u Hrvatsku.

Kokain spremljen u Sacher torte, ma koliko nevjerojatno zvučalo, ukrcali su u automobil te krenuli na put. Kada su već bili nadomak cilja, zadesila ih je, za njih, loša sreća.

 >>Više o švercerima, njihovoj ruti i neslavnom uhićenju pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od subote.

Komentara 3

JU
Jurki
00:39 29.04.2011.

Uuuuuuuu jeb*** vrijednosti belog za manje od 100 somova dolara nabavne cijene u jednoj od juznoamerickih drzava...:-D Kila čistaka od proizvođaća te dodje smiješnih 800-900 dolara.... A proizvodnja je komplicirana tolko da ju svaki jebeni seljak može napravit u bilo u bilo kojem djelu prašume....;-) jubito pa tražite imate filmiće kak e radi baza i kasnije prah :-D

Avatar Nesalomljiva
Nesalomljiva
21:14 15.04.2011.

mi europskoj uniji generale, oni nama \"sacher torte\"! to se zove europsko bratstvo i jedinstvo.

GB
golub.branimir
11:06 17.04.2011.

Tko stoji iza svega, tko financira, to još nikada nismo saznali. Ovo su sitne ribe, obični kuriri,a glavonje sjede negdje pored bazena svoje vile i pijuckaju šampanjac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije