Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teroristička organizacija

Kojim putevima roba dolazi do IS-a?

roba za ISIL
Foto: Deutsche Welle video screenshot
02.12.2014.
u 10:14

Islamska država svoju moć interno osigurava pomno razrađenim socijalnim sustavom koji uključuje i zdravstveno osiguranje.

Teroristička organizacija Islamska država plaća na tisuće boraca, raspolaže visokomodernim naoružanjem i financira se poput mafije. To dokazuju tajni dokumenti koji su nedavno procurili u javnost.

Islamska država svoju moć interno osigurava pomno razrađenim socijalnim sustavom koji uključuje i zdravstveno osiguranje. No čini se kako i eksterni putovi jako dobro funkcioniraju. Time se pritom ne misli samo na brojne nove borce koji se neprestano pridružuju IS-u nego i na robu koja često ilegalnim kanalima dolazi do terorista. Naš je reporter na tursko-sirijskoj granici snimio prizore koji jasno upućuju na to.

>> ISIL vjerojatno posjeduje "prljavu" nuklearnu bombu

>> Lovac na džihadiste iz ralja ISIL-a izvukao sina

Komentara 5

DU
Deleted user
12:07 02.12.2014.

Ako je amerima interes postojanje ISIL-a i razbijanje sadašnjih arapskih država radi što većeg nereda i kontrole nafte, onda se zna tko ih snabdijeva svime potrebnim. Ovo nije moje osobno mišljenje nego su ga iznijeli vojni analitičar Igor Tabak i politički Cvrtila.

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
11:26 02.12.2014.

Za pojedinosti pitajte sultana Erdogana.

Avatar abcd
abcd
11:29 03.12.2014.

Kako odakle dolazi? Pa pakira se u londonu, washingtonu i tel aviva. I to na masnu za svoje vehabijske prijatelje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije