Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PETARDE I LJUBIMCI
Povratak na članak

Kojim preparatima pomoći psima i mačkama u blagdanskoj pucnjavi

Među fitoterapijskim metodama, pasiflora se pokazala kao vrlo učinkovita biljka za ublažavanje učinaka stresa. Jedna studija je pokazala da je ekstrakt pasiflore jednake učinkovitosti kao anksiolitik oksazepam.

Komentari 3

Avatar nekakav
nekakav
11:20 27.12.2022.

čime se neki bave... problem su petarde koje tupani bacaju po dvorištima, a ne vatrometi! zbog toga što nekolicina, užasno mala manjina, ima nekih osobnih problema sa vatrometom i općenito pirotehnikom, bi sad sve trebalo ukinuti, zabraniti?! pa meni smeta tišina... i ljudi koji ne izlaze nikud. zašto im se ne bi uvela obveza da dnevno moraju biti među drugim ljudima najmanje 5 sati? kome smeta pucnjava? ekipi koja brije i šiša pse i mačke, oblači u o kaputiće, obuva im čizmice... nek si osmisle život, sa ljudima, psi i mačke su samo psi i mačke, nisu ljudi. imam pse čitav život, i svaki j poseban, neki su se bojali pucnjave, neki ne, sadašnji frend niti ne reagira na pucanj odmah uz njega. pa psi u u stvari lovci, navikli evolucijski na prepreke, sudjelovali u sukobima, ratovima. ali smo ih krenuli feminizirati, pretvarati u igračkice koje ne smije nitko preplašiti, a? jer su pod stresom onda.. dajte se više brinite u ljudima.

VL
A2
a220
12:13 23.12.2022.

a zašto ništa ne pišite o pesekima iz Ukrajine? kako je tek njima!!!!

VL
BE
Beyonder
09:29 23.12.2022.

Ajd ne bljezgarite više!!! Vratim se iz nočne malo govno laje cijelo jutro ko da je na normi, dok se požalim susjedu on samo odmahne :ma to je samo pes, to mu je posel da laje"!! A šta dok grmi i sjeva ste pisali bozaniću da naredi bogeku da orekine grmljavinu. Licemjeri

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.