Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
turističke krilatice

Ovako su to druge zemlje odradile: Koji vam se slogan najviše sviđa?

fiji me
Foto: Fiji Tourist Board
1/2
13.02.2015.
u 13:00

Kako je i Hrvatska upravo predstavila novi slogan "Croatia Full of Life", pročitajte neke od slogana drugih zemalja

Kako biste opisali neku zemlju u nekoliko riječi? Donosimo neke turističke slogane destinacija koje i s pomoću riječi pokušavaju privući putnike. Kako je i Hrvatska upravo predstavila novi slogan "Croatia Full of Life" koji su osim struke kritizirali i čitateljipročitajte neke od slogana drugih zemalja. 

Jamajčanska turistička zajednica krajem 2013. predstavila je novi slogan "Jamajka – Get all right" koji je bio znatno lošiji od prethodnog "Jamaica – Once you go, you know". Južna Koreja lani je predstavila posljednji slogan "Imagine Your Korea" koji je zamijenio "Sparkling Korea" koji je živio od 2007. godine.

Za savršenu destinaciju kojoj je kvalitetan slogan samo dodatak, pacifički Fiji, pronađena je još bolja fraza kojom se predstavljaju po svijetu: "Fiji… Where Happiness Finds You!" Ni prijašnja nije bila loša: "Fiji me!"  Na ovoj stranici pročitajte 105 najboljih slogana.

>>Turističke priče: Novom sloganu hrvatskog turizma nedostaje 'ono nešto' – Croatia, full of...

U anketi ocijenite koji vam se slogan najviše sviđa.

Ključne riječi

Komentara 11

BU
bubimima
13:56 13.02.2015.

Zašto nema slogana od naših mediteranskih konkurenata (grčka, Italija, Francuska, Španjolska, Portugal, Turska...)?

OS
osica
13:33 13.02.2015.

da samo ne znam da li to "Life" mi ukrali Sriji, ili oni nama?. Kažu naši jučer da smo orinalni. Originali se ne ponavljaju.

TR
tribić
14:52 13.02.2015.

Zvuči kao neslana šala. Paradoks... Bolja bi bila i kopija, da smo se malo poslužili, ustvari; """"Keep it beautiful""" Registarske pločice ONTARIO

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije