Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
snimka pljačke u osijeku

Koji biseri: Čekićem razbijao izlog trgovine, a nije pogledao snima li ga kamera

pljačka u osijeku
Foto: Screenshot
1/2
25.03.2015.
u 19:29

Headshop Osijek pljačkaše svoje trgovine proglasili su "pro level lopovima", a snimku nadzorne kamere su proslijedili policiji

Snimka neobične pljačke u Osijeku pojavila se na internetu. Naime, Headshop Osijek objavio je na svojoj Facebook stranici snimku nadzornih kamera na kojoj se vidi kako dvojica mladića pljačkaju njihovu trgovinu.

Kamere su ih snimile prošle subore, oko 20.30 sati u ulici Josipa Juraja Strossmayera u Osijeku.

Dvojica mladića prvo pokušavaju otvoriti vrata dućana, no kada su shvatili da je zaključano, nakon nekoliko minuta jedan od njih dolazi s čekićem i razbija izlog. Zatim su se odvezli automobilom pa se kasnije opet vratili i iz razbijenog izloga ukrali nargilje.

Očito nisu bili svjesni da ih snimaju nadzorne kamere, a na snimci se jasno vide lica mladića i registracija automobila s kojim su se dovezli. Zbog toga, ali i jer kraj nargilje koju su ukrali nisu primijetili 1500 kuna vrijedan vaporizer, vlasnici Headshopa Osijek su ih proglasili "pro level lopovima", a snimku su predali policiji.

>> Kamere zabilježile neuspjeli pokušaj pljačke: Razbojnika spriječile nenaoružane žene

Ključne riječi

Komentara 1

BA
barad
22:02 25.03.2015.

Bravo za Headschop odličan marketing

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije