Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Koji bi se HDZ-ov zastupnik usudio prvi prekinuti pljesak

Zagreb: Oporba lupanjem ometa govor premijera Plenkovića u Saboru
Patrik Macek/PIXSELL
27.10.2023. u 09:18

HDZ nije imao odgovor na bojkot publike. Da je izvješće ozbiljno, Plenković bi prekinuo čitanje i podijelio ga s okupljenima kad će biti bolje volje.

Ključne riječi

Komentara 5

MM
MMarko657
10:30 27.10.2023.

Najveći krivci za ovaj politički debakl koji omalvažava (ne saborske zastupnike i članove VRH jer oni omalvažavju sami sebe) institucije koje su nekad, i u ne tako dalekoj prošlosti, imale ugled kojim su nosile dio nacionalnog ponosa i identiteta; su tupogledajući predsjedavajući sjednicom i oni koji su ga tamo stavili. A licemjerje zastupnika oporbe koji se bune jer premijer priča samo o uspjesima (koji to možda i nisu) može biti raskrinkao odgovorom na samo jedno potanje: "biste li vi da da imate mandat davati izvješće o stanju nacije govorili o uspjesima ili biste pričali o neuspjesima i problemima?" "Možemo!" ne mora ni odgovarati, oni komunikacijom zagrebačke gradske uprave svaki dan pokazuju koliko su licemjeri na državnoj razini i koliko im preuzimanje odgovornosti za negativne posljedice svoga (ne)djelovanja nije u software-u.

DU
Deleted user
11:22 27.10.2023.

Uporba je jadna da jadnija ne može biti a ovi drugi me podsjećaju na aplauze koje dobiva onaj iz Sjeverne Koreje a fali još slet !

DU
Deleted user
09:35 27.10.2023.

Svašta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije