Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TKO ĆE ISTRAŽIVATI KONTAKTE
Povratak na članak

Liječnici šalju odbijenicu Capaku: Kako ćemo uz svoj raditi i posao epidemiologa

Kad bi obiteljski liječnik morao loviti kontakte samo jednog pozitivnog pacijenta, u idealnim bi uvjetima na telefoniranje i administraciju izgubio najmanje sat vremena, za dva pozitivna pacijenta minimalno dva sata itd., istuču

Komentari 4

RO
roland
17:16 20.10.2020.

sve je to nakaradno postavljeno. Stvari treba postaviti kao da je gripa u pitanju, a ne mistificirati i dramatizirati. Bit će umrlih, to tako mora biti, ali ne mogu svi ostali poslovi stati zbog utvrđivanja kontakata.

VL
KO
Kokoiduhovi
16:14 20.10.2020.

Ovo je prevršilo svaku mjeru. Oni koji su na višim (jačim) položajima, samo prevaljuju svoje poslove na niže. Pa tako u Hrvatskoj, oni zadnji u "hranidbenom lancu" - koji nemaju alata ni moći prevaliti svoje poslove drugima - crnče za sve iznad? Kak bi bilo da se (pre)dobro plaćena gospoda prime posla? Da članovi stožera, Vlade, Sabora, silnih uprava,agencija,zavoda,povjerenstava....u izvanrednim okolnostima, izvanredno prionu poslu?

VL
DU
Deleted user
19:56 20.10.2020.

Mnogi liječnici znaju da je korona farsa pa čak nije ni tajna u krugovima mnogi koji su dobili covid znaju da je sve laž naravno neki koji su dobro plaćeni podržat če stožer i ministarstvo

VL
PV
prcko.vita
19:22 20.10.2020.

Stožeru fali epidemiologa, zdravstvu fali doktora i sestara, nema problema, evo rješenja. Prvo, proglasiti rat protiv nevidljivog neprijatelja, drugo proglasiti opću mobilizaciju i narediti da se svi Hrvati moraju vratiti iz njemačke, irske i tako dalje, i eto, problem sa nedostatkom radne snage će biti riješen.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.