Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Koga briga za Most i njihovo poigravanje kršćanstvom kao najjeftinijim PR-om

Zagreb: Stranka Most predala je kandidacijske liste za Europski parlament
Neva Zganec/PIXSELL
26.05.2024. u 11:06

Desničarske iliti suverenističke opcije pozivaju se na kršćanstvo kako bi legitimirale svoje prizemne interese

Komentara 3

PA
PavelHršak
16:36 26.05.2024.

Vidi, vidi, "komentatorima" se ne dopada to, što kaže jedan teolog. Oni, naime, za razliku od njega, navodno "znaju" kako se ponaša "pravi kršćanin", po njima automatski pravi desničar. No, to odražava rasprostranjeno nerazumijevanje toga, što je politička desnica odnosno ljevica. Politički ograničeni prostodušni ljudi si misle, da je glavna razlika u stavu prema religiji i, nažalosat, tzv. domoljublju. Ne, to su samo osjećaji, koje političari, desni ili lijevi, mogu iskorištavati za ostvarenje svojih ciljeva. Most je samo jedan od primjera.

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
08:28 27.05.2024.

most je lijepo poentirao oko izvjesca one tzv "zastiitu prava djece", gdje su i dp i kradze prihvatili njenu preporuku da se ukinu svi vjerski obicaji iz skola (obiljezavanje bozica, uskrs a cak su sporni i dani kruha itd). Dakle DP je direktno sada na stazi globalista i tu ih ne opere niti jedan sapun! niti jedan! G. Bartulica, moze komentar?

DI
DijeKusrač
12:24 26.05.2024.

Svašta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije