Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suđenje El Chapu bliži se kraju
Povratak na članak

'Koga bi uveli u tu sobu, iz nje više ne bi izišao'

Pet tjedana traje suđenje najvećem narkobosu koji je dosad izveden pred porotu

Komentari 5

BF
bf2
22:13 29.01.2019.

Meksiko je primjer što se dogodi državi kada su sve državne institucije duboko ogrezle u korupciju.

VL
ST
stomugromova
22:41 29.01.2019.

Interesantan prvi komentar .SAD su jedina država koja je institucionalno legalizirala korupciju,Samo tamo to nazivaju lobiranjem.Pa tako dobiješ korumpirane senatore i kongresmene ( čast izuzecima ) koji su izabrani tobože kao zastupnici naroda,a zapravo su tamo zaposleni kao korporativni lobistiii .E vidiš bf2: to je razlika između neuređene korupcije kakva je u Meksiku i savršeno uređene kakva je u SAD. Rekli su da je Sovjetski Savez propao. Neki kažu da nije,nego se samo preselio u SAD.Jedina je razlika što umjesto partijske diktature ,u SAD vlada korporativna diktatura,samo što to u SAD zovu demokracijom,Zlobnici bi rekli demo(N)kracija.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.