Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Kod vožnje preko Uber aplikacije, zarada je adekvatna vremenu koje provedeš na cesti

Milijan, Uberov partner-vozač
Foto: Promo
31.05.2018.
u 07:30

Pridružite se Milijanu i tisućama zadovoljnih partnera-vozača i iskoristite priliku da radite na moru gdje Vam najviše odgovara uz odličnu ljetnu zaradu!

Čuo sam da dečki pričaju o Ultri, pa me zanimalo o čemu se tu radi. Bio sam sva četiri dana prošle godine, a idem opet i ove. Cijeli svijet se tada slije u Split i stvori pozitivnu atmosferu koju je nemoguće dočarati riječima, s oduševljenjem prepričava Milijan (63), Uberov partner-vozač.

Preko Uber aplikacije je počeo voziti čim je Uber došao u Hrvatsku. Vozio je prije i poslije posla, a Uber mu je bio dodatni izvor zarade.

- Radim znatno manje nego prije i to mi odgovara. Malo duže spavam, odvezem unuka u vrtić, pa se priključim na aplikaciju. Sloboda odlučivanja o vlastitom vremenu najveća je prednost vožnje putem Uber aplikacije. Kad žena kaže da moram u dućan, samo isključim aplikaciju, odnesem namirnice doma, a nitko me ne pita gdje sam nestao, s osmijehom objašnjava Milijan i dodaje da je od samog početka znao da je Uber pozitivna poslovna priča. I danas, nakon skoro dvije godine i više od 11.000 vožnji, stoji iza tog mišljenja. Preporučio bi ga svima kao stalni ili drugi posao.

- Sve druge varijante su manje isplative. Kod vožnje preko Uber aplikacije, zarada je adekvatna vremenu koje provedeš na cesti. Koliko voziš, toliko i zaradiš. Osim na Ultri, tamo se zaradi duplo više nego u Zagrebu, smije se Milijan i dodaje da i ove godine ide na festival. Spava kod prijatelja, a osim što je zaradio više, upoznao je, kaže, ljude sa svih strana svijeta i uživao u ljetu.

- Veći dio dana sam provodio na plaži, a za volan bi sjeo tek kasno poslijepodne, kad mladi krenu u akciju. Brazilci, Finci, Gvatemalci, Ukrajinci, Čileanci...ali i domaći ljudi, svi su se vozili Uberom. U ove dvije godine, s putnicima nisam imao nijedan incident.

Slobodno vrijeme Milijan najrađe posvećuje trima ljepoticama koje čuva u svojoj garaži: Volkswagen 'bubama' iz '72. i '74. i Chevrolet Malibuu iz '77. s kojim često sudjeluje na susretima oldtimera. Kao veliki zaljubljenik u automobile, sa sinom Lovrom okušao se i na jednom zanimljivom moto-natjecanju. U konkurenciji s još 72 ekipe iz 18 zemalja, krenuli su na putovanje od Pariza do Annecyja, u blizini Ženeve, s ciljem da potroše što je manje moguće goriva. Nakon 1007 prevaljenih kilometara Milijan i Lovro u Annecy su stigli kao pobjednici svoje kategorije, ostvarivši potrošnju od samo 3,567 litara.

Prijavite se i vozite na Uberu odmah! Pridružite se Milijanu i tisućama zadovoljnih partnera-vozača i iskoristite priliku da radite na moru gdje Vam najviše odgovara uz odličnu ljetnu zaradu!

Saznajte više na 0800 00 46 ili na poveznici.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije