Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija

Kod Varaždina poginuo 34-godišnjak, policija objavila detalje o nesreći

Varaždin: Jedna osoba smrtno stradala u požaru napuštene kuće
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/2
18.02.2021.
u 16:45

Mladić u dobi od 22 godine upravljao je osobnim vozilom iz smjera Nove Vesi Petrijanečke u smjeru Varaždina. Prilikom izlaska iz oštrog lijevog zavoja započeo je pretjecanje zasad nepoznatog vozila, a da se prethodno nije uvjerio da to može učiniti na siguran način, navode iz policije

U prometnoj nesreći danas oko 6.50 sati na županijskoj cesti između Nove Vesi Petrijanečke i Varaždina smrtno je stradao 34-godišnjak, izvijestila je PU varaždinska koja je objavila detaljnije informacije o nesreći. 

- Mladić u dobi od 22 godine upravljao je osobnim vozilom iz smjera Nove Vesi Petrijanečke u smjeru Varaždina. Prilikom izlaska iz oštrog lijevog zavoja započeo je pretjecanje zasad nepoznatog vozila, a da se prethodno nije uvjerio da to može učiniti na siguran način. Pritom je u kočenju, prednjim dijelom vozila udario u prednji lijevi dio osobnog vozila kojim je iz suprotnog smjera upravljao 34-godišnjak. Od siline udara oba su vozila sletjela na zemljanu površinu uz kolnik, pri čemu se vozilo 34-godišnjaka djelomično zapalilo. Nesretni je 34-godišnjak teško ozlijeđen i ekipa Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije prevezla ga je u Opću bolnicu Varaždin, gdje je nakon pokušaja reanimacije preminuo - navode u policiji. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije