Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Protuzakoniti lov

Kod Trogira lovili šljuke pa ženi propucali stan

lovac
arhiva VL
11.02.2012.
u 11:43

Kako doznajemo u PU Splitsko-dalmatinskoj, premda je kriminalističko istraživanej u tijeku, navjerojatnije je hitac zalutao nekom od lovaca koji su poslije sat i pol vremena uhićeni u neposrednoj blizini Marine i Pozorca.

U Marini pored Trogira tijekom nelegalnog lova na šljuke, zalutali hitac doletio je i propucao balkonska vrata te uletio u sobu stana u vlasništvu 52-godišnje Markice J. Metak je doletio petnaestak minuta jučer prije 17 sati i oštetio strop Markicinog dnevnog boravka.

Kako doznajemo u PU Splitsko-dalmatinskoj, premda je kriminalističko istraživanej u tijeku, navjerojatnije je hitac zalutao nekom od lovaca koji su poslije sat i pol vremena uhićeni u neposrednoj blizini Marine i Pozorca.
U protuzakonitom lovu oko 18 sati zatečeni su 53-godišnji Branko F., 61-godišnji Mate M., 35-godišnji Alen B., 49-godišnji Marko J., 41-godfišnji Robert B. i 33-godišnji Ante M. Zatećenim lovcima šljuka oduzete su lovačke puške, oružni listovi, streljivo ali i šljuke.

Ključne riječi

Komentara 9

MO
modovisisajteMaraschino
12:16 11.02.2012.

nije to nista... idite malo istraziti kakav se krivolov vrsi na Vranskom jezeru, tocnije na moru kraj Pirovca... ptice sa Vranskog jezera dodju lovit ribu na more... svaku zimu iz camaca u krivolovu pobiju masu ptica...

SR
s☺r@n
13:38 11.02.2012.

Mislim da bi trebalo otvoriti sezonu lova na lovce uz nagradu 1000eura za svakog pojedinačno.

AK
akil
10:19 12.02.2012.

Pa zaboga tko lovi šljuke takvom municijom?Takva zrna se upotrebljuju za divlje svinje.Za šljuke se puca sitnom sačmom koja nemože ni šuškavac probiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije