Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Našli bombe

Kod škole našli automatsku pušku, a u hostelu bombe

oružje
PU zadarska
17.02.2011.
u 09:36

Pokraj igrališta osnovne škole u naselju Arbanasi pronašao automatsku pušku i streljivo

ZADAR - Na zadarskom području jučer su na tri mjesta pronađeni oružje i streljivo. Jučer ujutro u Zadru građanin je policijskim službenicima dojavio da je na Trgu gospe Loretske, pokraj igrališta osnovne škole u naselju Arbanasi, pronašao automatsku pušku i streljivo. Policijski službenici za protuekplozijsku zaštitu našli su jednu neispravnu automatsku pušku s dva pripadajuća spremnika i 200 komada streljiva kalibra 7,62 mm.

Nešto kasnije zaprimljena je dojava kako su u Zadru, prilikom renoviranja Omladinskog hostela na Obali kneza Trpimira, ispod stepeništa pronađene tri ručne bombe M-75, jedna ručna bomba M-91, 100 kom puščanog streljiva kalibra 7,62 mm i 60 komada puščanog streljiva kalibra 7,9 mm. Pronađeno oružje također su izuzeli djelatnici policije.

Jučer je jedan građanin dojavio da je u Medviđi, na predjelu Bogunovića, pronašao drvenu vojnu kutiju sa 10 ručnih bombi, koje su preuzeli policijski službenici za protueksplozijski pregled.

Ključne riječi

Komentara 4

OB
-obrisani-
11:38 17.02.2011.

bog i bogme ova puška na slici je održavana

VI
visio
11:50 17.02.2011.

Ne kužim te ljude! pa ako te nitko neće kaznit, koji će ti k puška, samo može zlo donjet!

V4
Vladimir12-4
12:10 17.02.2011.

Ocigledno je to jako opasna puska.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije