Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zloporaba droge

Kod Siska policajci pronašli mini plantažu marihuane

laboratorij,marihuana,slavonski brod (1)
Ivica Galović/PIXSELL
20.06.2012.
u 17:22

U vikendaškom naselju Vurot pokraj Siska pronađeno je 19 stabljika indijske konoplje visine od 12 do 180 centimetara

Mini plantažu od 19 stabljika indijske konoplje na obali rijeke Kupe u vikendaškom naselju Vurot nedaleko od Siska otkrili su policajci. Tijekom obilaska nasada zatekli su i uhitili 36-godišnjeg vlasnika iz Siska, koji je sadnju obavio početkom svibnja.

Stabljike visine od 12 do 180 centimetara su oduzete, a pretragom njegove kuće pronađeno je i četiri grama sjemenki te dva grama mješavine duhana i marihuane. Počinitelj je zbog zloporabe opojnih droga kazneno prijavljen.

Komentara 6

IB
istina_boli
17:42 20.06.2012.

Pa sta onda? Pustite ljude da zive od necega. Ne date im posao, ne date im da prose, bar neka rado ono od cega mogu da prezive.

GR
grom12356
17:55 20.06.2012.

očekuje dozvolu za otvaranje maxi plantaže...a čemu služi Hrvatski grb u intimnom prostoru mini plantaže???...zli jezici bi mogli svašta lanuti , ili sve po zakonu?!? da bude , da ne pomisle južna Amerika

KO
konoplja
19:16 20.06.2012.

Umjesto da država legalizira marihuanu i da ubire porez i oduzme posao dilerima, mi naopako,ali glavno da financiramo pedofiliju i kleptomaniju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije