Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČNE KRAĐE

Kod Siska je ukradena drvena kuća, ovo postaje sve veći problem

Policija
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
13.12.2019.
u 13:52

Inače, krađa stare drvene građe veliki je problem na pustom području Sisačko-moslavačke županije, posebno na Banovini

Dvorišna drvena zgrada razmontirana je i ukradena u samo nekoliko sati u selu Palanjek Pokupski, na području Lekenika. Riječ je o starinskoj kući koja je služila kao skladište.

U ovom slabo naseljenom selu objekt je ukraden u utorak, između 12 i 15 sati, a krađa je istog dana prijavljena policiji koja i dalje traga za nepoznatim počiniteljima. Policija je priopćila kako 56-godišnji vlasnik štetu procjenjuje na oko 50.000 kuna.

Inače, krađa stare drvene građe veliki je problem na pustom području Sisačko-moslavačke županije, posebno na Banovini, gdje postoje napuštena sela iz kojih su zadnjih desetak godina odneseni deseci tradicionalnih drvenih objekata i kuća. 

Ključne riječi

Komentara 12

SE
serđo12
14:12 13.12.2019.

pa nema frke, ako je bila katastarski ucrtana , sada se tamo može sazidati ista !

IB
istinaa_bolii
14:31 13.12.2019.

To se drzava osvecuje onima koji su otisli iz drzave van.

BA
Barbasmora
10:50 14.12.2019.

Hrvatski siromaci moraju od necega zivit. Osudujemo ih ako napuste lipu nasu i balkan i idu u zapadnu civilizaciju...i krivi su ako zive doma i postuju staru domacu balkansku tradiciju "snadji se".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije