Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika zapljena

Kod Siščanina pronađeno oružje i minskoeksplozivna sredstva

Foto: Policijska uprava Sisačko-moslavačka
1/5
17.03.2021.
u 12:25

40-godišnjak je kod sebe imao veliku količinu oružja koja mu je zbog nedozvoljenog posjedovanja zaplijenjena

Policijski službenici policijske postaje Sisak su temeljem naloga suda, u Sisku, obavili pretragu doma i drugih prostorija kod 40-godišnjaka te su pronašli i oduzeli dvije ručne bombe, 900 grama eksploziva, sedam elektrodetonatorskih kapisli, automatsku pušku, lovačku pušku, karabin, puškomitraljez, pištolj ručne izrade, dva vojna noža za automatsku pušku i 553 komada raznog lovačkog i vojnog streljiva. 

Zbog nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari 40-godišnjak će biti kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu.

 

Ključne riječi

Komentara 2

SE
senijor121
15:12 17.03.2021.

Zašto ne kažete koje nacionalnosti je taj sišćanin i kako će biti kažnjen. Najbolje progonom iz Hrvatske.

LI
liliZG
12:32 17.03.2021.

sve staro i hrđavo, moglo explodirati kod sl potresa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije