Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istraga u tijeku

U ribnjaku kod Požege pronađeno beživotno tijelo ženske osobe

Škrabutnik
Foto: 034portal
29.09.2018.
u 19:51

Očevid je u tijeku

Iz Operativno-komunikacijskog centra Policijske uprave požeško-slavonske izvijestili su kako je u danas (subota) oko 18 sati u ribnjaku u Škrabutniku, malom selu na Požeškoj gori, desetak kilometara južno od Požege, pronađeno beživotno tijelo ženske osobe. Prema neslužbenim informacijama do kojih je došao 034portal, tijelo je pronađeno ispod mola na privatnom ribnjaku, dok su na obali pronađene ženske papuče koje su vjerojatno pripadale stradaloj osobi. 

Na teren su izašli policijski službenici, kao i pripadnici požeške Javne vatrogasne postrojbe te Hitna medicinska pomoć, čiji su djelatnici u 18.50 sati mogli samo konstatirati smrt. Dob pronađene ženske osobe još uvijek nije poznata. Istraga je u tijeku.

Ključne riječi

Komentara 1

NO
nogogaz
09:49 30.09.2018.

Tilo beživota... nadajmo se da nije tako strašno i da ce se sve sridit na najbolji moguci nacin

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije