Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sumnjiva smrt

Kod Požege: Pronašli mrtvo tijelo svog susjeda pored lokve krvi

mrtvac
Duško Mirković/PIXSELL
24.03.2010.
u 14:33

- Sjedio je pognute glave, a kraj njega je bila lokva krvi - kazao je susjed koji ga je pronašao.

RADOVANCI - U obiteljskoj kući u Radovancima kraj Požege, u kojoj je živio sam, jutros oko 10 sati pronađen je mrtav 65-godišnji Mirko Šijan. Policiji su to dojavili susjedi Anica i Dragan Matijević.

- Da je Mirko mrtav, otkrili su njegovi unuci koji sa sinom i snahom žive u drugoj kući, ali u dvorištu. Roditelji im nisu bili kod kuće pa su odmah dotrčali k nama reći da im je djed mrtav - ispričala je Anica Matijević.

- Sjedio je pognute glave, a kraj njega je bila lokva krvi - dodao je suprug Dragan.

Uzrok smrti Mirka Šijana još nije utvrđen.

- Prema prvim nalazima, tragovi nasilja nisu uočeni, no mjesto nesreće još će se morati detaljno pregledati pa je kuća do daljnjega zapečaćena. Također će se obaviti obdukcija i onda će se pouzdano znati je li u pitanju nasilna smrt ili nesretan slučaj - kazao je istražni sudac Branimir Miljević.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije