Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DONJI MIHOLJAC

Ozlijedili policajca pa im u kući pronašli automatsko oružje i kilogram marihuane

policija
Hrvoje Jelavić/PIXSELL
01.04.2019.
u 13:04

Riječ je o osobama otprije poznatim policiji koje će mjerodavome državnom odvjetništvu biti kazneno prijavljene zbog nedopuštenog posjedovanja, izrade te nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari, neovlaštene proizvodnje i prometa drogama te prijetnje i napada na službenu osobu.

Zbog sumnje da su u Donjem Miholjcu, nakon pucnjave iz vatrenog oružja u dvorištu obiteljske kuće, prijetili policajcima, a jednoga i lakše ozlijedili, osječko-baranjska policija privela je trojicu osumnjičenika kod kojih je pronašla automatsko oružje i više od kilogram marihuane, izvijestili su u ponedjeljak iz policije.

Nakon što su u subotu, 30. ožujka navečer primili dojavu o pucnjavi iz vatrenog oružja u dvorištu obiteljske kuće u Donjem Miholjcu, policajci su na tome mjestu zatekli 64-godišnjaka i 26-godišnjaka, koji su ih podcjenjivali i prijetili im pa su policajci uporabili silu. Tom prilikom nazočni 22-godišnjak također je prijetio policijskim službenicima, a jednog od njih je i lakše ozlijedio.

U kući i drugim prostorijama kojima se u Donjem Miholjcu koriste 64-godišnji i 26-godišnji osumnjičenik pronađena je automatska puška s pripadajućim streljivom, plinski pištolj te više desetaka komada streljiva, a očevidom u susjednoj kući policajci su pronašli automatsku pušku sa spremnicima, digitalnu vagu te dvije vrećice u kojima je bilo više od kilogram marihuane.

Riječ je o osobama otprije poznatim policiji koje će mjerodavome državnom odvjetništvu biti kazneno prijavljene zbog nedopuštenog posjedovanja, izrade te nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari, neovlaštene proizvodnje i prometa drogama te prijetnje i napada na službenu osobu.

Ključne riječi

Komentara 2

KA
Karloho
13:57 01.04.2019.

Naše bogatstvo su naše manjine,da su ovo učinili Hrvati mediji bi im objavili i krvnu grupu...,

DU
Deleted user
19:08 01.04.2019.

Svu imovinu oduzeti, 20 godina zatvora efektivno i oduzimanje državljanjstva ,te doživotni izgon iz zemlje bi bilo najmanje šta bi im pravosude trebalo servirati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije