Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drama na moru

Kod Omiša vatrena buktinja zahvatila gliser: 'Crni gusti dim nadvio se nad Dućama'

U Dućama kod Omiša zapalio se gliser
Foto: Maja Prgomet/PIXSELL
1/21
24.08.2022.
u 12:13

Pomoć je stigla vrlo brzo. Na mjesto događaja došli su vatrogasci s područja Grada Omiša, te gasitelji DVD Dugi Rat i DVD-a Omiš.

Vatrena buktinja zahvatila je gliser koji je bio usidren nedaleko od obale, tik uz poznatu plažu u Dućama nedaleko od Omiša. Do požara je došlo oko 10:30, a kako piše Dalmacija Danas, vatrogasci su brzo stigli. 

Kupačima na plaži nije bilo svejedno. ''Planuo je, vatra je gliser doslovno progutala", rekao je za taj portal jedan od čitatelja koji je poslao i fotografije. Možete ih pogledati OVDJE

Prema riječima očevidaca pomoć je stigla vrlo brzo. Na mjesto događaja došli su vatrogasci s područja Grada Omiša, te gasitelji DVD Dugi Rat i DVD-a Omiš.

Ključne riječi

Komentara 1

TA
Tarantula
12:31 24.08.2022.

Stavite lonac pun vode sa nakačenom turbinom i proizvodite struju, imate besplatan izvor energije, možete si i toplu vodu pripremati, nije sve tako crno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije