Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prevozio je drva

Kod Obrovca 61-godišnjak traktorom sletio s ceste i smrtno stradao

traktor
Damir Spehar/PIXSELL/Ilustracija
13.10.2021.
u 10:02

Na nizbrdici u zavoju izgubio je kontrolu nad upravljačem

Jučer, 12. listopada u 15.00 sati na obrovačkom području, na lokalnoj cesti 3080 iz smjera Kunovca u smjeru Gornjeg Karina došlo je do prevrtanja traktora, kojom prilikom je jedna osoba smrtno stradala.

Prema rezultatima očevida, do nesreće je došlo kada je 61-godišnji vozač, upravljao traktorom bez registarskih oznaka, za koji je bila priključena prikolica također bez registarskih oznaka, u kojoj je prevozio drva, te je na nizbrdici u zavoju izgubio kontrolu nad upravljačem, sletio s ceste nakon čega je traktorom udario u suhozid i stablo. 

Tom prilikom 61-godišnji vozač je ispao iz kabine traktora koji se prevrnuo na lijevu bočnu stranu, te je zbog zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu događaja. Tijelo preminulog je prevezeno u Opću bolnicu Zadar gdje će se obaviti obdukcija.

O ovom slučaju policija će nadležnom državnom odvjetništvu podnijeti izvješće. 

VIDEO Detalji strašne nesreće: Dijete je prelazilo preko zebre, usmrtio ga je 35-godišnjak vozeći prebrzo

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije