Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV ULOV

Kod obala Sierra Leona zaustavljen brazilski brod sa 4.6 tona kokaina vrijednog 150 milijuna eura

Kod obala Sierra Leona zaustavljen brazilski brod sa 4.6 tona kokaina
Foto: Europol
1/2
09.12.2022.
u 13:45

Nakon što je droga nađena i zaplijenjena, pokrenuta je i istraga kako bi se otkrilo detalji oko identiteta krijumčara, odnosno onoga kojem je ta droga bila namijenjena

Francuska mornarica, koncem studenog, presrela je i zaustavila brod koji je plovio pod brazilskom zastavom te je prevozio 4,7 tone kokaina, priopćio je neki dan Europol. Brazilski brod je zaustavljen nakon što su prikupljene obavještajne informacije o ruti kretanja i količini droge koja bi mogla biti na njemu. Takva operacija i zapljena zahtijevala je međunarodnu suradnju između Europola, Francuske, Velike Britanije, SAD-a i Brazila.

Brod dugačak 21 metar zaustavljen je u internacionalnim vodama blizu obala Sierra Leona, a pretpostavlja se da 4,6 tona kokaina koje su nađene na njemu vrijede oko 150 milijuna eura. Nakon što je droga nađena i zaplijenjena, pokrenuta je i istraga kako bi se otkrilo detalji oko identiteta krijumčara, odnosno onoga kojem je ta droga bila namijenjena. 

Ključne riječi

Komentara 1

MO
modovisisajteMaraschino
14:19 09.12.2022.

to je bilo za pravit crte na travnjaku SP-a...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije