Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVI TAKAV SLUČaj
Povratak na članak

Kod novorođene bebe pronađena antitijela COVID-19? 'Majka se cijepila tijekom trudnoće'

Autori spomenutog članka Dr. Paul Gilbert i Chad Rudnick rekli su da je majka, inače zdravstvena djelatnica, primila prvu dozu cjepiva Moderne u siječnju, u 36. tjednu trudnoće. Rodila je tri tjedna kasnije zdravu djevojčicu.

Komentari 9

Avatar shadow
shadow
09:27 17.03.2021.

Osnove biokemije! Što radi naš imuni sistem od 0-24? Stvara antitijela na patogene koji nas svakodnevno okružuju, čim detektira patogen, on ga antitijelima napada, da nemate imunitet umrli bi u roku 48-72 sata od bilo koje bakterije i virusa koje imate cijelog života u sebi njih desetke vrsta i milijardama u broju, imamo više crijevnih bakterija nego stanica u organizmu. Što u teoriji rade cjepiva? Stimuliraju organizam na proizvodnju antitijela! Dakle ne radi li naš organizam IDENTIČNO ono sam što cjepiva pokušavaju provocirati? Čemu onda cijepljenje? Pa ne stvaraju cjepiva antitijela nego naš organizam (cjepiva to provociraju), to naš organizam programirano radi od kad se rodimo!

VL
ZN
znam
09:38 17.03.2021.

Ljudska tijela su inkubatori mutacija. Taj problem vidi Dr Vernon Coleman, koji predvidja da cijepljeni ljudi nece imati nikakv prirodni imunitet i da ce u kontaktu sa novim sojevima imati jako puno zdravstvenih problema. Inace to je doktor koji je prvi govorio: da rak pluca moze biti uzrokovan pasivnim pusenjem, da antene za mobitele i mobitel mogu prouzrociti rak, da voda za pice sadrzi ostatke antibiotika, upozorio na "mad cow disease" itd. Doktor sa reputacijom.

VL
ZN
znam
09:50 17.03.2021.

Moderna ce testirati svoje cjepivo na 7,000 djece od 6 mjeseci do 12 godina u USA i Canada. Bolesno!!!

VL
DL
dvanaest_legija
10:41 17.03.2021.

Sad te covid perverzije pokušavaju nametnuti i najmanjoj djeci, strašno!

VL
LI
liliZG
12:55 17.03.2021.

što je tu čudno??? što god trudnica unese u svoje tijelo osjeti i dijete ...

VL
JB
Jednonogi.Brabonjak
15:05 17.03.2021.

E baš čudno, ooo do sada nismo znali da su se trudnice mogle drogirati i da to nije nije bilo štetno za dijete

VL
Avatar BOSNAROSNA
BOSNAROSNA
13:12 17.03.2021.

interesantno bice da su je testirali istim PCR testom koji cak i oni koji ga guraju kao HOLY GRAIL kazu da nije tacan i da je ogroman broj pogresno testirani... Meni ovo vise lici na propagandu da cak i trudnice su sigurne a cak imaju i obavezu da se cjepe zbog svoje bebe, zar ne? A kad 40000 hiljada doktora sirom svjeta potpise peticijiu da je KORONA izmanipulisana i da se koristi u vise ciljeve svi 40000 su KOVACI ZAVJERA... a ova dvojica ce jos NOBELA DOBIT... Samo kazem toliko nelogicnosti... ovde u BOSNI vrijeme ljepo i sve stima... za one koje hoce uvaliti Bosni da umiremo listom od KORONE

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.