Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zapljena

Kod mladog Labinjanina pronašli više od pet kilograma marihuane

trava (1)
Foto: Saša Miljević/PIXSELL
1/5
27.09.2010.
u 11:41

Vrijednost zaplijenjene droge procjenjuje se na oko 350 tisuća kuna. Mladić je priveden, a istraga se nastavlja.

Na temelju saznanja da se M. J. (25) s područja Labina na tom području bavi preprodajom opojne droge, policijski službenici Odjela organiziranog kriminaliteta PU istarske i PP Labin nad njim su proveli kriminalističko istraživanje nakon čega je utvrđena osnovana sumnja da je zloupotrebljavao opojne droge.

Premetačinom njegova stana u Labinu policija je pronašla tri kilograma i 853 grama opojne droge marihuane. Otkriveno je i da se u šumi u blizini naselja Presika nalazi određena količina opojne droge marihuane za koju je utvrđeno da pripada osumnjičenom.

Pretragom terena pronađena je naprtnjača u kojoj se u PVC vrećici nalazilo 26 paketa oblijepljenih samoljepivim selotejpom i jedan prozirni PVC smotuljak s ukupno jednim kilogramom i 189 grama droge marihuane te jedna digitalna vaga u obliku žlice, izvijestila je policija.

Osumnjičeni 25-godišnjak 25. rujna u 19.30 sati priveden je istražnom sucu Županijskog suda u Puli uz kaznenu prijavu.

Vrijednost droge procjenjuje se na 350 tisuća kuna.

Kriminalističko istraživanje se nastavlja.

M. J. je policiji već poznat po imovinskim kaznenim djelima i zloupotrebi droga.

Komentara 3

OB
-obrisani-
12:23 27.09.2010.

Dakle, oko 50,000 eura. To se zove veletrgovina.

OB
-obrisani-
13:27 27.09.2010.

Za neupučene. 5Kg marihuane vrijedi oko 4000 eura.

FE
feuerbach
09:40 28.09.2010.

\"Bravo\" za \"jake snage MUP-a\" i, novinare, koji su pronašli/objavili, pronalazak \"teške droge\" kod, anonimnog....klinca....:P Ja, nestrpljivo, čekam kada će \"otkriti\" , na desetke kg, heroina, kokaina....kod \"uglednih\" građana HR!!??.....:-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije