Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bolji uvjeti stanovanja

Kod Matijevića probuđena nada da će im vratiti dvogodišnju kćer

Foto: Goran Ferbežar/PIXSELL
1/5
09.04.2014.
u 19:45

– Doći će vidjeti što smo napravili u kući. Rekli su da bi nam mogli vratiti dijete ako sve bude kako treba – kaže Elizabeta Matijević

Elizabeta i Slobodan Matijević danas su bili pozvani u vinkovački Centar za socijalnu skrb nakon što se pročulo da grade kupaonicu kako bi stvorili bolje uvjete stanovanja u svojoj skromnoj kućici u Mlaki Antinskoj kraj Vinkovaca jer žele da im sud vrati djevojčicu koju su im oduzeli prije dva mjeseca.

Socijalna radnica rekla je da je sa Slobodanom sve u redu, ali da je u meni problem jer sam napustila dijete i ostavila ga kod suprugovih roditelja kada sam išla tražiti posao u Vinkovcima. Rekli su da ću biti na promatranju neko vrijeme. Rješavali smo i test i, kako su nam rekli, dobro smo ga riješili. Doći će vidjeti što smo napravili u kući i rekli su da bi nam mogli vratiti dijete ako sve bude kako treba i ako napravim ono što nam savjetuju – kaže Elizabeta Matijević ohrabrena današnjim razgovorom u Centru za socijalnu skrb.

No, kaže da još nemaju sve što je potrebno za uređenje kuće pa se nadaju da će im dobri ljudi pomoći kao i do sada jer s nestrpljenjem očekuju susret s kćeri. Tko želi pomoći, neka nazove broj 099-40-644-10.

>>Matijevići grade kupaonicu kako bi im vratili oduzetu kćer

>>Obitelji Matijević oduzeto i drugo dijete

Komentara 2

MI
mirogojska
21:58 09.04.2014.

treba ukinuti centre za socijalnu skrb.....tete koje odlučuju o roditeljskim pravima jako smrde

Avatar marijaija
marijaija
21:10 09.04.2014.

Na zalost ne mogu pom oci, ali uzeti dite roditeljima zbog siromastva krajnje je nehumano. Dica tribaju ljubav i ako to imaju, imaju najbitnije. A zasto se novci koji se daju udomiteljima ne bi dali roditeljima. Siromastvo nije sramota, to je stanje bespomocnosti koje bi tribalo biti krace vrime. Dajte ljudima posao, omogucite zaradu primjerenu njihovu zdravlju i obrazovanju, a ako zakazu, onda uzimajte pravdu u svoje ruke. Svega moze biti privise, ljubavi nikada

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije