Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nezakonit prelaz

Kod Lipovca zatečena trojica Tunižana i dvojica Sirijaca

policija
Tomislav Miletić/PIXSELL
18.12.2012.
u 08:29

U blizini Lipovca, nedaleko graničnog prijelaza Bajakovo, policijska ophodnja je zatekla i uhitila trojicu državljana Tunisa i dvojicu Sirijaca.

U blizini Lipovca, nedaleko graničnog prijelaza Bajakovo, policijska ophodnja je zatekla i uhitila trojicu državljana Tunisa i dvojicu Sirijaca, a provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su nezakonito prešli državnu granicu Hrvatske, zbog čega je doneseno Rješenje o protjerivanju, određena zabrana ulaska i boravka u RH, te će biti pokrenutpostupak readmisije u Republiku Srbiju.

Ove godine je u nezakonitom ulasku u Hrvatsku zatečeno 19 Tunižana i 113 Sirijaca.

>>U turskom teretnjaku pronađena četiri Afganistanca

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije